Pissväder

Hej! Öh, kom nyss från affären köpte redbull bland annat, och massa onyttigt. Idag är det nyårsdagen. Vakna idag 13.02 borsta åt och sedan drog jag till affären. Men vad Ska ni göra idag. Själv ska jag va ute en stund och smälla lite raketer. Längtar till midnatten då himmlen är så jävla fin. Nåt bra som kommer på tv just nu? Men, nu ska jag dra. Ska nog blogga senare. Ha det super duper skönt.

jaja, redbullen jag köpte idag :D

  




Jacka ; Stadium (everest)
Mjukis ; Stadium
Skor; Stadium (addidas)

enkla outfits ;)

Rubrik?

Hejsan! Jag hann inte skriva igår innan jag sömnade. Men iallafall ungefär kl 1 satt jag och tittade på weeds och drack varm choklad mums.. Men sen sömnade jag. Nej nu ska jag dra till affären. Puss




På kvällen njöt jag av detta.

God kväll

Hejsan svejsan !

Hur mår ni ? Själv mår jag bra. Sitter och tittar på Mona lisas leende den är ganska bra. Så jag passade på att skriva ett
inlägg. Vad har ni gjort idag då ? Själv var jag bara i willys med pappa och handla. Mamma kommer hem snart om 2 dagar. Yippih. Var just inne på www.asos.se hitta top ursnygg var den ska kanske köpa den ! ungefär för en vecka sen så hade skolan Nobel fest, vilket det är traditionelt och man har det varje år. ja men då kan väl jag passa på och visa hur jag var kläd.



Jag på bilderna ;)









den korta blusen eller vad jag ska kalla ; H&M
tunikan gul ; H&M
tunna gula legginsen ; H&M
Skor ; din sko
Halsband ; H&M
Sjalen jag har på huvudet ; cubus

______________________________________________________________________________________________

Nej nu ska jag dra, och titta på Mona lisas leende ;).
Bloggar lite senare. PUUSS


Paaang !

Hej! Jag var ute nyss. Tittade på när de smällde fyrverkerier. Ganska snyggt. Men jag ska inte göra det för än imon eller då det har blivit 2009. Jepp, vi har köpt fyrverkerier för 800 kr. Men undrar när snöar här. Längtar .. Köpte en everest jacka för 1300 kr i stadium svart färg. Jag ville ha rött men det visade sig att det inte fanns damn! Men nu ligger jag i sängen, orka. Hehe, nåt bra som kommer på tv ikväll eller? Satt nyss och ritade visar senare vad jag ritade. Ligger nu och är inne i msn, youtube och läser andras blogg. Förresten vem såg matchen förrigår tror jag? Arsenal-Portsmuch eller hur man stavar det. Det slutade 1-0 till arsenal yippih! Saken är att arsenal ligger 4 i serien. Tror inte att dom kommer ta pokalen. Men men nu ska jag sova tror jag. Bloggar senare.

God morgon alla.

Hej alla mina blogg läsare! Sovit gott eller? Själv vaknade jag nyss, med huvudvärk. Tog ipren och det är lite bättre nu. Ska hoppa in i duschen snart sedan äta. Har inte planerat nåt idag. Var i stan för två tre dagar sen. Det var mellandagsrea. Folk knuffades som fan. Kan dom inte vissa respekt eller? Men jag stod inte ut med det, utan jag knuffades också hehe.. Hade bråttom faktiskt. Men nu ska jag duscha, bloggar senare. Puss

Bilden är jag ;)




Comebacke

Britney spears comeback är otroligt. Jag tittade häromdan på EMA på MTV. Britney fick gå upp många gånger och ta emot priser. Hört hennes senaste låt? Den är ganska bra. Hennes skiva såldes mer än beyonce och kanye wests skivor på en vecka. Helt otroligt alltså. Och hennes små söta söner. Bloggar imon godnatt!


Dagens bild blir ;




Help here?!

KAN NÅN FIXA HEADERN? (A)

God natt

Hej nattmänniskor! Tittade nyss på South park och Weeds - nån som kollar också på den? Det är en väldig bra serie. Kommer på kanal 6. På min blogg skriver jag om mina dagar, mode, fotboll och om mina åsikter. Uh, saknar mamma. Hon kommer hem o 2 dagar. Hon fyllde 33 år den 21 december. Familjen överraskade henne med en vecka och 3 dagars semester i England. Imon vet jag inte riktigt vart jag ska stanna hemma eller åka till stan? Behöver faktiskt nya jeans helst mörka. Nej, nu ska jag sova. Bloggar imon ;) Bilder kommer imon.

God kväll :)

Hej! Jag var och tittade på Prison Break. Men nu är det reklam. Så jag passade på att skriva ett inlägg. Jag sitter nu vid tv:n med laptopen. Inne på youtube och lyssnar på musik och massa annat. Igår tittade jag på Shakespeare in love. Har tittat på den förut men den är så jävla bra asså. Jag ska försöka och skriva inlägg ungefär 2-3 inlägg på en dag. Förut skrev jag 6 inlägg på en dag. Det som fick mig att skriva blogg det var när jag läste andras det inspirerade mig mycket. Nejnej, nu har Prison break börjat ska titta på den nu. Hejdå bloggar lite senare.

Nu är jag igång :D

Hej !
Yepp nu är jag igång. hur har ni haft det ? själv mår jag prima ;). men idag vakna jag 12.19 nåt. jag borsta & åt frukost.. jag tittade på Våra bästa år. nån mer än jag som kollar på den ? ;). jag gick ut en stund i pisstvädret och det var iskallt. jag drog till affären med min syster köpte redbull och hon godis. men iallafall jag kom hem duscha och nu sitter jag här och tjockar mig :D. uft mamma har rest men hon kommer tillbaka om 3 dagar :). hon reste till england ungefär för en vecka sedan. hoppas hon har haft det skönt :) . yees idag Prison Break jippiihh. nån mer än jag som tittar på den ?
nejnej, nu ska jag gå och titta på tv. bloggaar senare annars får det bli imon .


På bilden är det när jag va ute idag & köpte redbull


Skolan Tar Död På Mig?!

Hejsan !
Fett länge sen jag blogg, ni kan väl lista ut varför. Skolan så klart. Menmen nu har jag Jullov ;). skönt nu ska man slappna av. det var en snabb inlägg hinner ej ska äta,

bye

RSS 2.0