WOOHOO

Äntligen! Funkar min data.. Yes, just nu ska jag alldeles strax krypa ner i sängen och titta på tv tills jag blir sömnig. Vill bara skriva detta inlägget och skriva att jag är tillbaks!

Kusligt

Alldeles nyss tog jag mig tid och kollade längre bak på mina inlägg. Nånstans i augusti 2008 såg jag att jag skrev att jag väger 50 kg och är 1.65 lång. Idag är jag 50 kg och 1.70 lång. Och senast jag kollade det var när jag fick min svinvaccin. Just nu är jag chockad och skrämd.. Damn, jag har ju fan inte gått upp något alls bara blivit längre. Dystert som fan, ytterst deppad ..

Kasst

Skrev ett inlägg från mobilen förut alltså mms:ade. Men ingen resultat. Ytterst trevligt! Gjorde allt som stod på faktan. Men aja, ska alldeles strax förrebereda mig ska spela xbox 360 yippih me loves. Idag har jag bara chillat och tittat på tv och ätit ofc! Ytterst skönt.. (Nej ingen kissie stil här) sedan bara promenerat till affären för att köpa fanta, chips och godis. Mums. Nu ska jag läsa lite bloggar sedan spela till 3 på morgonen wihoow!

Lov!

Hejsan! Äntligen lov. I fredags var det skolavslutning och bandet spelade och de var bra. Aksam sjöng jättebra och rörde på sig bra. Hamdi spelade piano bra! Och edin och benjo var bra på sina grejer ! Sedan gick vi in i klassrummet och ett jävla stort hål växte inom mig. Vi skulle få våra betyg! Och jag blev nöjd höjde mig sammanlagt med 20 poäng! Idag och igår har jag bara slappat. Jag vet inte, men mitt humör är på topp don know why! Me loves! Idag ska jag titta på paranormal activity kanske. Just nu skriver jag från mobilen! Min data är cp tangentbordet funkar ej, men ska få en ny snart. Bildlös inlägg belive me I hate it to! Dagens låt; I gotta feeling - Black Eyed Pease.

091214

Hejsan!

Damn, shame on me! Har inte bloggat på länge.. Men det blev mycket nu på sistone pågrund av skolan. Men denna veckan så är det temavecka alltså slipper vi läxor istället ska vi snacka bshit. I alla fall, idag var det skolan fick veta mina betyg på Historia och Religon.. Sedan stack vi till stan och aa.. Jag kom hem, åt inte bytte ej om satt bara och tittade på tv. Tittade på My super sweet sixteen. Sedan spelade jag kaleha med syrran (rastlös).

Tove gick ut, och Erik vann Idol 2009. Helt uppriktad sagt så tycker jag att Tove borde vinna. Fyfan svergie, ni är döva! Toves röst var hur underbar som helst GUD! Men jag hoppas att hon blir något eller aa hon kommer bli det, jag menar hon är ju fan fantastiskt. På tal om underbara artister så är J Holiday ett första exempel!



That's my babyboooy ;) (sorry farre)


090512

Idag vaknade jag runt 1 tiden smsade med gullen'F sedan åt jag och plugget väntade på mig. Jag pluggade ända till 8 och sedan fixade jag film och massa gott och onyttigt! Just nu ska jag alledeles strax titta på filmen! Suger på att blogga, men det är ju sista veckan innan den ''allvaret'' är över då kan jag blogga som förr!


Jag med african tröjan :)


Filmkväll

Hejsan!

Inte skrivit på länge, men skriver i ett annat inlägg vad jag har haft för mig på sistone. Som rubriken lyder är det filmkväll som förebredds här och filmen som bestämdes sista minuten (för 20 min sedan) blev WILD CHILD! De är väl en slags girly movie :)


RSS 2.0