Last One!

Shoo ..


Jag är väldigt upptagen, skolan och så jävla massa skit prov och läxor! Men jag återkommer på Februari.
Men ni får ha det bäst !


:)


Godnatt.

Folket nu är det sängdags för mig. Imon ska jag börja skolan kl 8.00. Ska vakna kl 06.45. Pappa väcker mig. Men godnatt.

Yeah.

Ni lär väl inte glömma Prison Break? Ikväll kl 22.00. Missa inte.

090112

Idag vakna jag 08.17. Och bussen skulle komma 08.56 då fick det bli stress om jag skulle hinna med bussen. Men jag skulle börja 9.20. Men jag hann knappt äta. Jag kom lite sent till bussen men den var som vanligt 3 min sen. Första lektionen var Engelska. Vi gick igenom massa läxor och allt. Sen hade jag bild. Vi skulle göra affischer om nåt vi stöder. Och jag valde världens barn om att de svälter av hunger! Sedan var det bamba. Det var mackaroner med nåt sås. Efter raster skulle jag ha Franska. Vi gick genom läxan. Svenska vr den näst sista lektionen. Vi fick läxor tills på onsdag. Dagens sista lektion var Slöjd. Just nu håller jag på med en kort väst. När den är klar får ni se. Kl var 4 när jag sluta. Jag åkte buss hem. Direkt när jag kom hem åt jag och satt framför tvn och tittade på Top Model 10. När klockan var 6. Var det dags för plugg. Hade Franska och Matte och So. Efter en timma var jag klar. Satt vid datorn sen. Nu sitter jag bara. Bloggar senare.

Upptagen

Hej! Igår vakna jag kl 12 duscha fixa mig och åt. Jag tittade lite på tv. När klockan var ungefär halv 2 fick jag skynda mig till stan och köpa present till sazan som skulle ha fest kl 5. Jag spårvagnen dit. Presenten köpte jag i Glitter. Det var örhänge som var silver runda och tjocka. Kostar 129 kr. Tyvärr så har jag ingen bild på dem. Jag kom hem ungefär 4 hade halvtimma på mig skulle träffa Roula 16.35 och Rozan 16.45. Men iallafall festen började med dans och musik. Sedan öppna presenter. Vi åt tårta. Sen titta vi på film The Mist (skräck) med popcorn och chips dricka m.m.. Jag drog hem kl 7. Var tvungen och plugga. Pluggade på Franska och Engelska. Jah, så var min dag igår

Tråkigt

Hejsan svejsan! Jaha, hur mår ni? Själv mår jag prima! Har inte gjort så mycket förutom tittat på tv. Någon bra film som kommer i kväll? Imorgon tror jag inte att jag kommer hinna blogga, men kanske en snabbis på morgonen. Men nu ska jag dra puss. Skriver senare om jag har nåt och skriva.

090110

Hej!

Jag vakna idag typ 12. Jag och Mamma åkte till ICA, och handlade. Sen så skulle vi åka till stan, men jag orkade inte följa med så hon åkte ensam. Jag åkte raka vägen hem. Kom typ 2 hem. Har bara suttit vid tv:n och titade på Geek And Beauty. Den är så där, men det fanns inget annat och titta på. Kvällens planer är oklart. Men imon är det fest. SÅefetr festen då berättar jag hur det gick. Men nu sitter jag bara och bloggar och läsar anras blogg också.Men på måndag är det skola som vanligt. Men då börjar jag 9.20.

Iallafall igår lovade jag att berätta kort om Aksam. Det är så här att hon sjunger, hon tar sånglektioner. Och hon har gjort en låt med två andra killar. Men den är inte helt klar. Men så fort jag har fått låten klar, så skan i få lyssna på den mina kära läsare.

Oh gud, idag har min syster vattenkoppor. Det är så här att jag inte har fått vattenkoppor än. Konstigt? Ja! Men nu ska jag dra. Bloggar senare om jag har nåt och skriva.

090109

Hej! Idag på morgonen vakna jag kl 7. Jag fixa mig sedan drog jag ut. Hann knappt äta. Bussen skulle komma. Iallafall träffa Sabina i hållplatsen och som vanligt var bussen försenad. 4 min försenad tror jag. Första lektionen börja med att jag hade Franska. Vi fick några glosor tills på måndag. Sedan hade vi gympa, oh gud vad jag älskar gympa! Ja, vi lekte nåt bollspel. Efter hade vi 20 min rast. Därefter hade vi Engelska. Vi skulle välja en känd artist och skriva om. Och jag valde Kanye West. Dagens lektion slutade med att jag hade Svenska. Jag åkte buss hem. Sedan var det en journalist hemma hos oss. Berättar en annan gång varför. Jag åt inte ens jag drog direkt till Rozan som skulle ha filmkväll. Där var Aksam och Hamdi. Vi skulle titta på An Italian Job. Men det blev inget, för att deras DVD-Box inte hade ljud. Men då satt vi och tog kort. Tittade på MTV. Sjöng, dansa, spelade spel. Sen bus ringde vi. Nämner inte till vem hehe.. Aksam sjöng för oss. Berättar mer om henne en annan gång. Ska dra. God natt.

Skolan igen..

Hejsan svejsan.

Jupp, skolan har börjat igen! Dagen börja med att jag vakna klockan 06.45. Jag duscha, borsta och tog på mig.
Jag åt frukost. Bussen skulle komma 07.39. När klockan var 07.37, så gick jag ut. När jag öppna dörren, så snöa det. Och jag visste inte det! Men iallafall jag sprang till hållplatsen och träffa Sabina & Roula som vanligt.

Första lektionen var So. Och jag lyssnade då & då. Annars satt jag och snackade hehe.. Oh, sen får man akta sig för snöbollarna uppe i luften när man går ut. Men sista lektionen var Matte. Jobbade lite där!

Direkts efter skolan så gick jag hem, till Rozan som har flyttat. Ganska nice lya dom hade. Men iallafall vi babblade och mysa med hennes söta lillasyster. Sedan gick jag hem, och pluggade och sen åt. Sen dess har jag bara suttit framför tv:n. Och nu bloggar jag. Men ska dra nu & äta. Bloggar senare om jag har nåt och skriva. Puss

Hej !

Sorry, om jag har bloggat väldigt dåligt. Men jag har ej hunnit. Men nu ska jag skriva vad jag gjorde igår.

Jag vakna på morgonen utav mamma, ungefär klockan 12 eller nåt. Jag åt sedan tog jag på mig. Då drog jag till stan med mamma. Jag köpte inget alls. Skulle köpa skor men vi hann inte. Vi gick in i Swedbank tog nummerlapp, och det visade sig att över 40 pers var före oss. Och vi fick vänta. Så när vi var klar efter en timma eller nåt så gick vi in i Stadium. Vi skule köpa jacka till min bror men hitta inte den storleken. Så vi gick till en annan Stadium i närheten, men tyvärr så hade inte dom heller! Vi gick in till Jack Jones köpte en jeans till min bror för 799 kr. Sedan gick vi in i KappAhl, och löpte en tröja till min kusin. Vi tog bussen till Allum, och tänkte ta en titt om de hade Storleken på jackan i Stadium. Men tyvärr så hade de inte heller! Så vi köpte en annan Everest jacka för 1299 kr. Klocan började närma sig 21.00. Oh, gud va trött jag var om fötterna då. Ja, då var det väl bara och vänta på bussen. Men det var långt hem, bussen vi skulle ta skulle inte komma förrens 21.45. Då var det väl bara och ringa till pappa.

Ja, då kom vi hem. Och jag sömna direkt! Har aldrig vart så trött. Åkte till två ställen!

Trött!

Hej! Tyvärr så är jag väldigt trött och orkar inte skriva vad jag har gjort idag. Men jag ska sova nu. Börjar skolan imon kl 8. Men mina kära läsare jag lovar att jag kommer skriv om min dag idag, imon kommer jag göra det. God natt.

Americas next top model.

Hejsan svejsan! Tittade på top model. Med mamma. Hehe.. Iallafall Isis som är med i tävlingen det här såhär att hon är en man med föddes i en kvinnas/tjejs kropp. Har jag fel? Så uppfattade jag hela. Men iallafall, hon var med på förra säsong men inte med på tävlingen utan bara på foto. När de skulle fotograferas som uteliggare så var hon ett extra på bilden. Men det visade ses att hon var urgrym på bilderna. Så hon är med i tävlingen. Hon är också bland de 13 modellerna i tävlingen. Jag tycker si och sådär om '' modellerna '', clark är ganska fin söt och enkel. Kan inte allas namn nu bara några. Brittny.S var ganska söt med hennes röst och jag gillade henne. Och det var en halv indisk tjej som var med hon hade fin hy och utseende. Men nog om det. Idag onsdag kommer den också komma. Oh gud, två gånger i veckan kommer top model. Förut var det en gång i veckan. När jag har väl sovit, och vaknat idag så kommer jag inte va hemma idag. Så jag tror jag hinner blogga snabbt imon. Men ska försöka. Ska dra, puss.

Fint ?



hitta den här bilden från blogg skrivaren (dresslikeaprincess.blogg.se).

Våren ser faktikst härligt hos Chicy. Tycker att bild nummer 3 och bild nummer 1 är oerhört fina!

Amatör!

Den här bilden har jag gjort, okej kanske inte så fin. Men jag lyckades.







Rena amatör bilden, i know that!

Nån bra film?

Nån som vet en bra film som man kan hyra/köpa?

Film !

Igår satt jag och tittade på 13 snart 30. Den var ganska bra.

Det handlade om ; En 13-årig flicka längtar mest av allt efter att bli populär och eftertraktad. Under hennes födelsedagsfest leker man en lek som går ut på att man ska tillbringa sju minuter i en garderob. Det är en förödmjukande upplevelse för henne, och hon vägrar att komma ut när de sju minuterna är till ända för att undvika ytterligare kränkningar. Och när hon till slut ändå vågar sig ut upptäcker hon att det bara är fem dagar kvar till hennes trettionde födelsedag – och att hon är vackrare och mer intagande än hon någonsin kunnat drömma om.

Synd för er som missade den.

Kallt !

Hej!

Idag vakna jag, kl 1. Sov igår kl 3. Hade ganska svårt och sova. Det var varmt, även om jag ibte hade täcke över mig.
Gick upp titta på tv, sedan blev jag trött och bestämde för att sova. Men närj ag väl låg i sängen kunde jag inte sova alls.
Va är det med mig, tänkte jag. Tänkte länge så sömnade jag. Vakna idag utav sara min syster. Jag åt frukost och skrev
i bloggen efter en stund. Men idag satt jag framför tv:n och tittade på, Despret houswifes, Fresch prince in bel air & Hell's kitchen. Yepp det var många serier jag kolla på. Skolan börjar om två dagar. Hade absolut inag läxor eller saker som jag ligger efter som jag skulle göra över loven. Så jag var läxfri denna loven. Va skönt.

Idag ska jag titta på Top Model 10 den kommer kl 20.00 på kanal 3. Jag är bänkad framför tv:n då. Älskar Top Model, har tittat på alla som har kommit på tv här i sverige. Det är alltid jag och mamma som tittar hehe.. Pappa åkte nyss till jobbet och mamma är i affären så jag är hemma ensam med syskon och kusin.

På söndag ska jag till en fest, en vän till mig ska fylla 15 år. Har ingen aning vad jag ska köpa till henne. Men ska på fredag till stan med rozan och köpa presenter. Yippih, party !! hehe.. Men bilder kommer efter festen då! Men nu ska jag dra så ni får ha super duper skön kväll. Bloggar senare.

Sen inlägg

Hej! Igår hann jag inte och skriva. Hade massor och göra. Men, igår åkte jag tikl stan med kussen. Vi gick runt oåh köpte ganska länge. Redan fikade vi. Vi åkte hem. Sen åkte jag med mamma till IKEA. Köpte massor och jag fick välja färg. Vi åkte till Kollared. Kom hem och var skit trött. Satt sedan och tittade på Prison break.

090105

God morgon!

Idag vakna jag ungefär 12 eller nåt. Men iallafall igår på kvällen, satt vi och tittade på film. Den heter The Day After Tomorrow. Den är ganska bra. Läste ut jusnt nu en bok. Den var ganska bra. Den heter Oplanerat Bröllop. Ganska bra, och jag rekommenderar den. Men idag ingen aning vad jag ska göra. Yepp, skolan börjar snart. Ska äta snart. Mums, igår åt jag en hel Marabo mm. Men tittar på tv nu. Ska kanske in till stan lite senare med min kusin. Imn kommer den nya Topel Model 10. Den kommer komma två gånger i veckan nu. Yippih, längtar. Men nu ka jag dra, och äa bloggar lite senare. Puss & Kram

Stress.

Hej! Dagen började med att jag vaknade kl 2, som vanligt. Men var ganska pigg denna gången. Jag åt frukost samtidigt som jag kollade på tv. Ja, efter en stund duscha jag, fixa mig och tog på mig. Åkte till stan. Gick runt ganska länge men hitta inte något. Ja, då var det väl dags för att fika. Sedan drog jag hem. Kom hem, gick till affären med sara. Luffa runt lite. Sedan kom jag hem. Ja, nu har jag gäster min mammas syster och hennes kusin åkte till oss från Trollhättan. Dom ska sova över hos oss 2 dagar. Tror att det kommer bli roligt. Kommer det nån bra film på tv idag. Häromdagen tittade jag på 28 Weeks Later. Jag tycker att slutet var urdålig. Men annars var den bra. Nu ska dra, bloggar senare.

Kort dag.

Hejsan!

Idag så känns dagen väldigt kort. Det är för att jag vakna idag halv 3. Var gansak utsliten men inte heller pigg. Sov igår klockan 3. När skolan börjar, är det bara sova tidigare. Jobbigt. Men idag så åkte jag till stan. Köpte lite kläder. Visar
på bild lite senare. Jag vakna halv 3. Borsta snabbt och åt. Sedan drog jag. Kom hem nyss. Affärerna skulle stängas
idag kl 7. Så det blev stress, springa hit & dit. Men hitta iallafall vad jag ville. Twilight? Är den bra. Kommentera!
I kväll tänkte jag bara vara lugn och bara vara hemma. Nu ska ja dra. Bloggar senare eller inte.

Yippih

Ni har väl märkt, att jag har fixat lite på headern. Jepp, nu vet jag hur man fixar headern. Behöver ingens hjälp!
Men jag ska fixa lite finare med bilder, senare.


Konstigt?

Hejsan!
Skrev ett inlägg förut och det har ännu inte publicerats? Konstigt. Men men vakna nyss. Var trött. Vet inte varför.
Men mår bättre nu. Mycket bättre. Jag såg att det var 0 som kommenterade men sedan tryckte jag och såg att några kommenterade. Konstigt? Men glad att äntligen några kommenterade. Men sitter  nu och tittar på tv. I kväll har
jag inte planerat nåt. Kanske ut med vänner. Ganska kallt ute. Men ingen snö? Skulle va skönt med lite snö här.
Vet inte vad jag skriva nu, så jag tror att det blir sista inlägget för dagen. Vi får se om det händer nåt.Ha en super duper
skön kväll.

Uh

Mår skit helt plötsligt. Är så j'vla trött asso. Vet inte varför. Ligger i min säng just nu. Har inte gjort så mycket idag. Bara vart hemma och mått illa. Hoppas jag blir bättre. Inne på youtube och pea och posh24 då. Kollar bara runt hit och dit. Orkar verkligen inte nåt skit idag. Ska sova nu. Tror att jag kommer bli bättre av det. Hoppas iallafall. Förresten har märkt en sak. Ibland så står det 0 kommentarer. Och när jag trycker så har jag fullt med kommentare. Konstigt. Jah, äntligen börjar mina läsare kommentera. Men det är inte alla. Så kommentera så är ni snälla. Nu ska sova. För tidigt för att säga det men godnatt.

Trögtrög..

Hejsan svejsan! Hur mår ni? Själv mår jag super. Vakna nyss har bara borstat men inte ätit än. Usch.. Imon ska jag åka till stan. Får bli nya kläder att köpa nu när det är 2009. Yepp, idag är det 2 januari. Tycker att dagarna har gått sakta. Och jag gillar det. Önska att jullovet var till 1 månad eller nåt. Ska dra, bloggar senare.

Sista inlägget för dagen.

Hej!! Jah, mamma kom. Hon var ganska trött. Hon satt länge i londons flygplats (Stansted). Men men, hon hade det roligt. Hon köpte massa smycke till mig, skor också. Och 3 fina klockor. Det är inte allt. Hon orkade inte visa så hon la sig. Stackarn.. Men imon vet jag inte vad jag ska göra. Bara en vanlig fredag. Idag satt jag och kollade på dvd där jag var skitliten. Ungefär 11-12. Hehe.. Tänk va tiden går snabbt. Var ganska söt då. Nej, nu ska jag sova fingrarna orkar knappt och inte heller ögonen. Godnatt. Bloggar imon. Puss

Rubrik?

Hejsan! Nu börjar rubriken bli ganska jobbig. Ingen aning vad jag ska skriva som rubrik. Men jag var nyss ute med en vän. Vi bara promenerade. Ganska kallt ute. Snön har inte ens kommit. Vinter utan snö? Uh, läskigt! Men nu är jag hemma sitter i mitt rum ganska trist. Mamma kommer till sverige om 20 min. Såg nyss på en serie där chris brown var med. Han dansade och jag dog. Han dansar så jävla fint. Och påtal om hans röst. Väldigt vackert. Ska kolla på victorias secret fashion show. Kl 8 idag. Har inget och mer och skriva. Bloggar senare eller inte.

God morgon

Hejsan svejsan! Vakna 9 idag. Ganska tidigt när man har somnat 4-tiden igår. Bara 5 timmars sömn.uh, men jag är pigg. Nu sitter jag och tittar på tv med lillen. Yepp, idag är det 2009. Kommer bra filmer idag. Jo, victoria secrets fashion show kl 8 på kanal 3. Måste bara titta. Yepp mamma kommer hem idag. Bara sex timmar kvar tills hon kommer. Nu på sistone har antal besökare ökat. Nice! Men det skulle va bättre om ni också kommenterade. Uh, fortfarande folk som smäller små raketer just nu. Hur orkar dom? Uschusch! Nu ska dra. Bloggar senare om jag har nåt och skriva. Puss

År 2008, om mina dagar/månader

Nu ska jag skriva kort vad som har hänt mig i 2008. Januari ; inte så mycket faktiskt. Pappa reste till de båda hemländerna. Februari ; jag och mamma reste till turkiet. Bilder kommer. Mars ; neh, inget speciellt. April ; firade saras födelsedag 10 år. Maj ; firade både sumias, alex och min födelsedag. Juni ; en dags läger med skolan. Vi sovde i tältar. Och jag tappa bort min mobil. Men en kamrat hitta den till mig. Och gissa hur många missade samtal jag hade av pappa och mamma. 25 missade. Uh, dom var rätt oroliga. Ah, och så hade jag skolavslutning. Juli ; reste inte utomlands men jag badade mycket. Augusti skolan började. Och jag börja klass 8. September ; inget speciellt. Oktober ; gick till bio flera gånger. November ; vanliga dagar. Förutom att roza fyllde år. December ; fick mina första betyg. Jag fick 205 poäng. Ganska bra för första terminen. Mamma fyllde år. Hon fick en present av familjen en resa till england som är en vecka och 3 dagar. Jullov nu. Och idag var det sista dan som 2008. (Bilder kmr).

Welcome to a new year

Happy new year. Yepp nu är det 2009. Uf, vad tiden går snabbt. Nu är det nytt år, nya löften, nya misstag & nya tag. Men idag hade jag det kul. Kl 12 drog jag ut. Det va massa grannar ute och smällde. Och det gjorde jag också. Jag försökte även ta kort när det smällde uppe i himlen. Visar dom sen mina misslyckade bilder hehe.. Yepp idag kommer mamma hem kl 7 på kvällen. Undrar vad hon har köpt till mig. Ska dra nu bloggar imon. Puss och gott nytt år.

RSS 2.0