090731

Hejsan !

Vaknade kl 7. Jag åt och duscha. Sedan låg jag i sängen och tittade på tv. Tittade på Americas next top model. Orkade verkligen inte sätta på datorn och slänga in ett inlägg. För trött var jag, Sov igår kl 2. I dag ska jag faktiskt inte göra så mycket. Kanske en snabbis till torget. Det är absolut inte fint väder idag.

Sitter nu och tittar på MTV Run's House Marathon. Älskar den. Den familjen är så j*vla roliga.

Peace Out !

090730

Hejsan bloggen!

Idag vaknade jag kl 7. Jag hade på 5 st alarm. Hehe.. Jag åt och satt lite och tittade på tv duscha även. Sedan drog jag till torget för att hämta min bok från biblioteket. Efter det tog jag spårvagnen och åkte till stan Nordstan. Jag åt lunch sedan gick jag in i dinsko. Köpte med mig 3 par skor/ballerinor. Bild kommer.

Det var inte så många i stan så som förut. Konstigt. Men sedan tog jag bussen till Bäckebol IKEA. Eftersom vi inte hade bilen med oss så köote vi inte tunga grejer. Vi köpte bara handukar och något till köket vet inte vad det är. Åt på IKEA'S resturang. Mums, vad gott.

På vägen hem mådde jag så illa. Vet inte varför. Antar att det var magkatarr. För det får jag rätt ofta. Nu ska jag leka lite med PS hihih.

Peace Out !

Headern

Vill bara säga att det är många som har frågat massa frågor om min header. Jag kan ej svara på frågan för att jag har inte designat denna underbara headern. Skrev förut i ett inlägg det är bara och titta bak ock leta. Men skriver det nu. Sara har gjort designen till mig (en vän). Vill du att hon också ska göra till dig besök hennes blogg eller maila henne på [email protected].

Kom för en timma sedan. Var lite i stan. Med moster hon hängde med. Hitta inget. Ville ha något sommrigt. Men det verkar som dom har redan tagit bort det. Idag ska jag titta på So You Think You Can Dance! 21.55 på kanal 5. Paradise Hotel ska jag även kolla på. Smsar just nu med Sabina. Saknar henne som fan. Alltså jag har flyttat och hon bor i min gamla gård. Mycket händer där i Bergsjö vänner förändras totalt! Så är det. Välkommen till Göteborg! Jag ska nog åka till Bergsjö om en vecka för att hälsa på Sabina och några fler. Aksam & hamdi är i Stockholm och chillar! Vill också dit. Har aldrig vart där. Aksam smsade mig häromdan och jag fråga henne hur är det i Sthlm? Mycket finare än Göteborg, svarade hon. Vad avis man blir.

Varför jag inte är i Bergsjö rätt oftare det är för att det tar en timma med spårvagnen. Man hinner sova då. Jag som ska fortfarande gå i skolan där i bergsjö hur fan ska klara hela en timma på spårvagnen. Om jag inte kommer somna fan.
Peace Out !

Halva mig hälsar !

090729

Hejsan! Nu mår jag lite bättre.. Mobilbloggar just. Är i Axees sjukhus. Sara (min syster) har fått en insekt i fingret inne i huden. Vet fan inte hur det hände. Sedan ska vi dra till stan. Oj, får inte glömma och hämta min från biblioteket. I morgon är det sista dagen. Snart är det agusti. Oj, vad snabbt det har gått. Och ramadan närmar sig. Ska fasta då! När jag kommer hem ska jag svara på kommetarerna. Peace Out !

Dålig humör

God morgon! Vaknade nyss. I dag är jag på dålig humör som rubriken talar om. Tror inte att jag kommer blogga idag. Eller så det upp ett inlägg senare. Jag är inte på blogghumör, smshumör, msnhumör eller telefonhumör.. Nu ska jag få i mig lite frukost eller inte alls.. Peace Out !

God natt

Nu ska jag ligga i sängen och titta på So You Think You Can Dance. Blir sista inlägget för dagen. Resten av kommentarerna svarar jag på imorgon om jag inte orkar nu eller hinner. God natt kära läsare. Peace Out !

Trött

Hejsan! Vad trött jag är. Har lust och sova.. Men kom hem alldelles nyss. Lira fotboll med mina bröder. De va roligt. Ska hoppa in i duschen. Kommentarerna väntar på att bli svarade. Det ska jag efter duschen. Nu ska jag ta ut min lillebror abdul från duschen. Glömde säga en grej. Mina kusiner är hos mig. Inte för att vara taskig men jag vill så gärna att de ska hem. Hatar när dom stökar till mitt rum. De är 3 ungar då. 5, 6 och 10 år. De kommer ifrån karlstad. De ska inte hem förrän agusti 17 eller nåt. Om jag inte längtar. Hehe. Nu ska jag snabb duscha (30min). Peace Out !

Mobilbloggar!

Hejsan bloggen! Sitter i spårvagnen nu. Är på väg hem från torget. Skulle egentligen till stan men orkade inte. Hehe.. Men jag fick med mig en grej. Visar en bild då jag är vid datorn. Skriver nog senare. Ska vara ute med K en stund och lira lite fotboll. Men annars hur har eran dag vart? Ska svara på kommentarerna ikväll. Jag kan från mobilen. Men det känns så jobbigt. Men annars hur mår ni? Peace Out !

090728

God morgon! Vaknade nyss. Sov inte gott inatt. Jag somna runt 4 på morgonen. Låg och tittade på tv. I dag ska jag till stan. Ska även förbi posten. Ska hämta ut(eller mamma ska)grejer från Ellos. Nu ska jag duscha snabbis och även få i mig frukost. Uppdaterar senare. Peace Out !

Sent

Hejsan! Jag har ej ännu somnat. Ligger i sängen och tittar på tv. Alla bra filmer eller serier verkar vara slut. Förresten så bloggar jag från mobil. Toppen! När jag inte har tillgång till datorn kan jag blogga snabbt och enkelt ifrån mobilen. Yippih. Nu ska jag försöka och sova. Peace Out !

090727

Hejsan!

Skrev inte igår. För att jag låg i sängen och sov. Jag var sjuk. Men idag är jag mycket bättre.

Idag regnar det! Hela sommaren har ju bara vart regn regn regn! Nu ska jag svara på kommentarer från igår. Hatar och bli sjuk speciellt på sommaren det är då man inte vill bli sjuk. Idag har jag bara vart ute en stund och promenerat.

Nu ska jag sätta igång och svara på kommentarer.


Peace Out !

God natt

Blir nog sista inlägget för dagen. Skriver imon. God natt!

Peace Out !

Yes!

Nu funkar det. Äntligen. Nu kan jag godkänna alla kommentarer och dom syns på bloggen!

090725

Hejsan!

Idag är jag så trött. Sov igår 4 på morgonen och kl 6 blev jag väckt av min bror för att han skulle ut och springa han fråga vart nycklarna var. Oh, varför måste jag alltid vara offret hehe.

Idag vakna jag kl 11.30. Kl 12 gick jag ut för jag skulle till Lek och buslandet med min lillebror. Och eftersom jag är 15 så måste också jag betala. Men visst jag lekte och busade och det var roligt och jobbigt. Jobbigt att gå under små tak. Roligt för att min lillebror hade det roligt hehe.

Jag ska absolut inte vara upp så länge som idag på morgonen. Ska sova runt 1. Men nu ska jag svara på lite kommentarer. Ett inlägg kommer kanske senare.



Peace Out !

God Natt

Nu ska jag stänga av datorn. Ska ligga i sängen som vanligt och titta på tv. Ni får ha det skönt och god natt.

Peace Out !

Vilken?

1.

2.

3.

Vilken bild tycker ni är konstigast? Själv tycker jag att bild nummer 2 är hon har även vart med på Oprah show.

Header

Ser ni att jag har en ny header. Sara (http://muusiic.blogg.se) fixa det åt mig. Själv har hon en jättefin blogg besök henne. Tack Sara.

Peace Out !

Gamla bilder


Jag!

Mina skor(den vita är min den svarta fråga inte haha)

Jag och aksam.

Ifk match med min mentor.

Skolavslutningen(dom tre sjunger)

Nöj er med de här orkar inte mer hehe.

Peace Out !

090724

Hejsan!

Kom hem runt 9 idag. Var i liseberg med mina kusin och min syster. Det var skoj. Har vart i Liseberg denna sommaren 4 gånger. Jag vakna på morgonen runt 9. Ganska tidigt(enligt mig)jag fixa mig. Sedan drog vi. Till att börja med åkte i Uppswinget. Det är alltid den jag börjar med. Den mest skönaste åkturen var Balder men det är så himla mycket kö. Det är de som är dåligt med den. Kanon är tråkigt man känner inget. Den här nya Hang hai är väl sådär den känner man ingen rädsla på. Spin rock den är skön. Flumride är rolig med vatten och så. Uppskjutet åkte jag också. Jag låter som en som har åkt allt på liseberg men en sak har jag absolut inte åkt och kommer nog inte heller göra de är nämligen Höjdskräcken. Kissar på mig bara av att stå stirra på den usch.

Efter liseberg åt vi i donken. Sedan drog vi hem. Träffade några där som jag kände. Det var en rolig dag hehe. I morgon ska jag ta med min lillebror till Lek och Buslandet. Han vill det så gärna. Bilder kommer från idag och imorgon kommer det bilder också. Kommer kanske blogga imon på morgonen för jag ska gå upp tidigt.

Nu ska jag svara lite på kommentarer och läs några bloggar. Ska skriva en inlägg för jag hitta massa gamla bilder på datorn så jag tänkte visa upp för mina kära läsare. Någon bra film som kommer idag? Paradise Hotel kommer inte på tv idag den visas bara måndag-torsdag. Bjuder på bilder.







Hann städa mitt skåp på morgonen och lägga några kläder i tvättkorgen. Yeyh me!


I Brunnsparken skulle ta spårvagnen.


Jag på morgonen
Cardigan-Lindex
Top-JC
Jeans-H&M(rulla själv på nedre av jeansen)

Peace Out !


Konstigt

Fortfarande syns inte mina kommentarer. Jag har godkänt dem men fortfarande funkar inte det! OHH, hoppas att de funkar snart! Blir förrvirrad vet inte ibland vilka jag har svarat på och vilka jag inte har!

God natt

Nu ska jag ligga i sängen och titta på tv. Ska stänga av datorn. Blir sista inlägget för dagen. I morgon komer det bli dåliguppdatering kommer inte vara hemma på hela dagen. Men vi hörs. God natt.

Peace Out !

oj!


Titta vad jag hittade för bild på Google. Shit asså..

Klackar


Tittar lite på klackar. Hittade dem här grymma klackarna. Nummer 7 ser helt woow ut hehe. Vad  tycker ni?

Paradise Hotel


Ska titta på den på natten. Dock var den längre igår på natten. Tycker att den är väl bra. Handlar mycket om känslor & falska vännner.

Film


Nu har jag tittat på den färdigt. Den var rolig & bra. Och jag rekomenderar den.

haha


Vad grymt det ser ut!

Trög!

Mina kommentarer syns ju inte ! Jag har damp! Det är första gången den är så! Varför? Nån med samma problem som ig! Ajah, får väl se om dem dyker upp lite senare.


090723

Tråkig dag! Inget man kan göra pågrund av vädret. Varför måste det regna idag:(. Ska bara lata mig vid tv:en resten av dagen. Imorgon ska jag knaske till Liseberg. Hoppas det blir bra väder.

Jag blir så irreterande. Igår spela jag fotboll på gården, En tant skriker från fönstret att jag ska lägga av och att det är störande. Men herrgud tänkte jag hur många spelar inte fotboll här? Varför ska hon skälla på mig. Tanten påstod att jag är den första som spelar fotboll här? Är hon blind eller tänkte jag. ÖHHH! Jag försatte och spela.

Bloggtorka har jag just nu. Har ingen aning vad jag ska skriva. Skriver sen.

Peace Out !


Hamdi & aksam


God Morgon

God morgon!

Vakna idag 11. Idag regnar det som fasen. Ska stanna hemma idag. Tänkte hämta min bok från bibblan. Men det regnar. Skriver sen.

Peace Out !

God Natt

Nu ska jag stänga av datorn. Ska titta på tv. God natt. Ha det skönt sov gott.

Peace Out !

Twilight


 Älskar Twilight!

Den är min om en vecka hihi.

Den är är också min om en vecka,

Min kompis tipsade mig om twilight. Först tyckte jag att rubriken var så himla boring i den första boken (om jag kunde drömma). Men min vän berättade en liten bit om vad det handlar om och den blev inressesant. Jag blev helt enkelt förälskad! Ni som inte gillar twilight läs den ni måste bara försöka jag lovar ni kommer bli lika förälskad som jag är.

Gothia Cup

Tusentals ungdomar från hela världen är samlade på Gothia Cu
    Spelare på Gothia Cup har svininfluensa

Flera spelare i Gothia Cup har testats för svininfluensan och en spelare har konstaterats smittad.
Troligtvis har spelaren smittats innan ankomst till fotbollsturneringen.

Spelaren hade feber och övergående luftvägsymptom och testades för någon dag sedan.

       Lite för sent, men kanske inte alla visste!

 


Fina



Dom här har jag. Fick av min mamma när jag fyllde 15 år. Exakt dom jag ville ha. Den kosta 599 kr. Vet inte i vilken affär. Men dom är jättefina. Hade på mig dem idag.

Dubai/Emirates














Visst jag skulle kunna bara försätta och lägga mer bilder. Men ser nu hur underbart det är. Där kommer min morfar ifrån. Har vart där en gång bara. Men min familj åker dit varje år. Det gör mamma i alla fall. Dit måste man resa nån gång i sitt liv. Det är så himla fint. Om vi inte skulle ha flytta denna sommaren skulle jag och mamma åka dit. Älskar Emirates & Somalia. I somaila har vi ett hus, två faktiskt. Hehe.

Paradise Hotel


Tittade på denna igrår. Men den gick bara i 10 min. Konstigt. Jag tittar på den för att på nätterna kommer det inte så bra serier. Vilka mer tittar på den här?

Lady Gaga




Lady Gaga är en person med väldigt udda klädstil, vissa älskar hennes klädstil och andra hater den.. Själv skulle jag aldrig kunna ta på mej dessa kläder. Men jag tycker att hon är cool som vågar köra sin egen stil och inte bry sig om ved andra tycker, så det tycker jag är väldigt bra.

Min dag

Hej!

Nu har jag duschat klart och torkat håret också.

Idag vakna jag kl 11. Mamma ringde mig. Hon var i stan och undrade om jag ville gå lite runt med henne shoppa smågrejer och sedan åka till bergsjö. Jag träffa henne i Centralstation. Och vi åkte till Brunnsparken Nordstan. Min syster Sara hängde med. Vi åt först lunch sedan shoppa vi. Jag hitta absolut inget. Men de gjorde Sara (avis). Hehe. Efter att vi hade shoppat klart. Tog vi spårvagn 7 till Bergsjö. Jag hoppades på att jag skulle träffa några klasskamrater eller bara vänner. Men de gjorde jag inte. Förra gången hade jag tur. Träffa på massa. Efter åkte vi tillbaka till Nordstan och åt middag.

Efter det satte vi oss någonstans med mammas vän och mamma och min lillasyster. Mammas vän heter Lin. Och dem känner varandra jättebra. Så dem babblade på en bra stund.

Var även i donken idag! Uh, vad tröga personalen har blivit. Jag skulle beställa mat. Jag sa allt jag ville ha. Han gav mig hälften av vad jag hade beställt. Så jag fick skrika ur mig allt igen. ÖÖH, vad irriterande. Visst jag vet att de har mycket och göra. Men dom kan väl andas ut och in och bara ta de lugnt. De vad de! Bjuder på bilder,


Min syster Sara. Tog en smygbild muaha.


 Tog med mig den här underbara Adidasväskan.


Här är jag.

Skor-Dinsko
Jeans söndriga-cubus
Linne-cubus
Skinnjacka-cubus

Peace Out !

Enjoy







Medans jag är och duschar bjuder jag på några roliga/konstiga bilder som jag har hittat på nätet.

Peace Out !

090722

Hejsan!

Min dag har vart lång hehe. Jag ska skriva alldeles strax. Ska bara duscha snabbt. Hoppas er dag har vart lika bra som min.

Peace Out !

God Natt

Nu ska jag stänga av datorn. Bloggar imon. skönt!
Ska ligga i sängen och titta på PH. För dem börjar nu. ha det superduper.

Dagens låt ; Right now flo rid ft..



Peace Out !

Hattar


Kolla vilka konstiga hattar. Tycker att den till höger är snyggt. Vet inte varför. Men vad tycker ni?

Svar.

En fråga som någon ställde. Den löd så här.

Har du vart med på tidningen?
svar: ja! det har jag. Jag har vart med på GP två gånger. Och Kamratposten 3 gånger. 

Om ni vill så kan jag ha en frågestund på min blogg. Fråga så ställar jag upp!

Peace Out !


Aldrig igen!

Aldrig aldrig aldrig aldrig igen. Jag ska aldrig titta på sånt äcklig film igen. Speciellt inte på kvällen! Visar en dräkt som ska föreställa kackerlacka. VÅGAR inte visa en riktig kackerlacka på bild. Kommer antaglingen ite blogga på länge då. HAHA, vad jag är rädd för dem. Dem skrämmer mig!

Peace Out !

Paradise Hotel


Paradise Hotel börjar snart. Ska titta på den. Den kommer varje natt halv ett! Tittade på den igår.

Peace Out !


Vitalas

Håller på och skriver ett mail till Vitalas.se från mammas mail då. Förr två veckor sedan beställde mamma vitaminer. Min mamma har järnbrist. Alltså beställde hon därifrån men produkten har ej ännu kommit. Plus har dem redan fått betalt på produkten och den var väl i inte billig. Så jag skriver varför det dröjer så länge. Mamma är inte hemma hon är hemma hos min moster(hennes syster). Så hon ringde mig alldelles nyss och bad mig maila dem.

Ska avsluta mailet nu. Och får väl hoppas på att dem svarar tillbaks.

Peace Out !

Grymt

Tittade lite runt på skor. Titta vad jag hittade då!




 
Converse med klackar.


Dom här conversen har jag. Köpte under våren. Mars tror jag det var. Dom är fina och sköna. Älskar Converse!

Peace Out !

090721

Hejsan!

Dålig uppdatering idag med! Uh..

Idag kunde jag inte gå upp från sängen. Orsaken var att jag somna igårkväll rätt sent. Jag kunde inte sova. Jag tittade på en film på kanal 4 som handlade om KACKERLAKOR! Átt jag vågade titta på den! Kan inte fatta det. Jag hatar kackerlakor.Dom är än av det värsta jag vet. Jag stängde av tv:en när filmen var slut. Det kändes som om hela sängen var full av kackerlakor. Jag bädda min säng 5 gånger! Usch vilken natt. Aldrig att jag ska titta på en sån film igen. De var det.

Jag vakna idag runt 12 tiden. Mamma frågade mig om jag skulle följa med henne till stan. Javisst, sa jag. Jag fixa mig åt sen stack jag till spårvagnen. Vi åkte inte till stan först. Mamma skulle göra ärende i medborgarkontoret. Inte så viktigt. Efter det drog vi till stan. Vi gick in till Lindex jag köpte några saker. Visar på bild. Sen fikade vi på Coffeshop. Vi köpte även med hos en matta som man lägger utanför ytterdörren. På den stod det Välkomen & när man ska gå ut står det Välkomen åter. Den var fin.

Väntar på So you think you can dance. Men den verkar inte komma. I morgon ska till stan igen för jag ska köpa gladiatorsandaler och tee. Glömde det idag. Bjuder på bilder.


Två st Hello Kitty & en kort strumpa.

En kort cardigan från lindex(199kr)

Peace Out !

God Natt

Nu ska jag sova eller jag ska titta på tv & ligga i sängen och chilla. Skriver imorgon. Ha det så skönt!

Peace Out !

Gladiatorsandaler.


Tycker att den överste bilden är fina skor. Ska köpa en svart imon!
Men vad tycker ni om den underste bilden?

konstigt

En sak jag har märkt är att Kenza! Bloggerskan visst är hon på semester! Hon publicerar bara in ett inlägg varje dag. Och ändå är hon med på mest aktiva listan? Är det bara jag som har märkt det? Alltså, jag tycker inte att hon är bäst på att blogga. Har sett bättre bloggare. Det är j*vligt konstig faktiskt!

Peace Out !

090720

Hejsan!

Jag vet att det har vart ett kass uppdatering idag. Men jag har ingen mini pc eller något.

I gårkväll kunde jag inte sova. Det var så varmt! Somna runt 4 tiden på morgonen! Vakna idag runt 1-tiden. Låg i sängen en bra stund innan jag steg upp och fixa mig. Idag har jag bara vart ute och spelat fotboll(igen). Det var roligt. Jag promenerade också lite med min syster och en annan vän. Tyvärr ingen bild. Min mobil dog! Och min kamera är sönder eller ah fungerar inte!

När vi spelade fotboll idag kom en gubbe/man helt plötsligt fram till oss som spelade fotboll och sa passa bollen. Och det gjorde jag. Var rädd att han skulle hoppa på mig eller nåt hehe skojar. Men han var konstig. Det ska vara elva meter mellan bollen och målet han sa att det inte var elva meter. han balensera och gick typ och räkna hur många metrear det var. Han kunde inte ens gå. Ni vet på serien Cops som går i kanal sex. När rattfyllister ska balansera ramlar dom eller håller på. Så var det med han. Jag tänkte skitsamma låt han bara vara ifred. Han lämnade oss efter 30 min. Det roliga var att han påstod att han har spelat i Allsvenska Elite!

Det var min dag. Bjuder på bild. Som är gammal. Ska svara på mina kommentarer nu.


Lilla Roza.

Peace Out !

Bloglovin

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/469115/mariianm?claim=rm98yfezxe2">Följ min blogg med bloglovin</a>


God Natt

Nu ska jag dra och titta på tv. Batman är på tv. I går på kvällen sov jag runt
3-tiden! Tittade på tv. Det kommer bra filmer på kvällen, yes! Sista inlägget tror jag om inte det dyker upp en lite senare. God Natt! skriver imon :)

Bild: Gammal, när jag var i stan med syrran. Det är cubus provrum. Drog med henne till stan för att hon ville shoppa kläder. Visst är jag en snäll
storasyster! :D

Peace Out !


Läger 09

Här kommer bilderna som jag har lovat!

 hamdi & aksam (rozan som täcker sig)

här är typ hälften orkar ej skriva namn (fotogoraf:jag!)

här är tjejerna två fattas och en är fotogoraf. Jag sitter på golvet
and playing some gansgsta xd

här sitter vi och lyssnar på musik! Med stereo big size!

Rozan som täcker sig med tallriken varför? Robert är bakom henne.

Bilden säger allt juh!

HAHA, KOLLA PÅ MIG !

Här skulle vi äta middag(dom fixar och sånt)

hamdi,mido,roza&aksam

Roza, hur gullig får man lov och vara?

Lyssnar på musik här, occh benjo leker Gangsta.

gjuli, smsar förfullt(tror)

hamdi&gjuli.

JAG, HAHA.

Det var sjukt roligt. Denna gången sov i en stuga. 08 sov i tältar men det var också roligt. 09 tittade vi på film några lag mat kl 3 på kvällen sen det pep sån branlarm grej och mina två lärare vakna och fråg vad vi höll ¨på med. Det var så synd om dem. Dem sov som två söta grisar. Vi gick ut för att röka vp. Vi spela fotboll på kvällen det var så sjukt bäst. Önska att det var i en vecka eller nåt. Killarna spela strippfotboll sen några tjejer tog deras kläder och sprang iväg till stugan killlarna sprang till stugan med bara kalsonger på sig HAHA.

Men det var bäst!

Peace Out !

Fotboll!

Som ni ser på rubriken så har jag spelat fotboll hela dagen. Känns så j*vla att bara glömma allt och tänka bara på bollen framför dig. ooh, vad jag älskar fotboll. Men var även idag i Östra sjkuhus (nåt möte med min syster). I dag kom även möbler och säng bord och massa annat till både vardagsrum och mamma&pappas rum. Blev så j*vla fint.

I dag städa jag mitt rum. Slicka varenda smuts :O. Nu är den fin och ren. Tro mig kommer städa om en vecka är så slarvig. Mitt paket från ELLOS har kommit. Mamma och jag beställde gardin och täcke till mig och mina systrar. Gardinen är ljus rosa med vita dödskallar samma sak är det med täcken och kudden. Bilder kommer när jag har hämtat ut den.

I morgon ska jag nog till lisse med kusiner och moster och mamma tror jag. Om det är fint väder. Annars blir det fotboll ute på gården. Hade på mig mina svarta byxor från H&M. Nu är dom helt gräsliga. Jag gled på marken ramla och bara gud vet vad mer. Spelade fotboll med ballerina (jag vet jag är smart). Tappade dom helatiden. Det är storlek 39 på dem kanske jag bode ta 38! Nu ska jag försätta och äta maten jag har framför mig: Så ni får har det så bäst! Skriver imorgon !

Peace Out !

Tack!

Nu vet jag hur man får fler läsare än 100 per dag. Tack du som tipsade mig! När jag väl har fått min rosa bärbara slipper ni inte mig! Haha. puss. Sista inlägget.

Peace Out !

Real World

Nu sitter jag och tittar på den nya avsnittet av Real World på MTV. Kolla ni också den är j*vligt bra!

Peace Out !

Fotboll!

Den 25 augusti ska Real Madrid spela match mot Milan. Real har även köpt Kaka (från milan) och Cristiano.R (från manchester united). Själv älskar jag Kaka. Han är grym. C.R är absolut inte min favo då! Men heja Real ! Hoppas ni vinner.

Peace Out !

Älskar den!


Ska klicka hem den! Älskar den!
Passar med tajta jeans!
(199kr nelly.se)
Peace out !

Läger 09

Jag var på läger med klassen den 3 juni till 5 juni. Det var så bäst. Kan inte berätta just nu men det ska jag göra en annan gång med bilder ni kan även se bilder på min bilddagboken. Bara fråga va jag heter ni som vill titta. Vi seglade, vi grilla 4 på morgonen (om inte jag mådde illa). Jag ramla i vattnet när vi seglade. Vissa sov aldrig kanske bara 3-2 timmar. Själv sov jag som en gris, skämtar sov aldrig typ. Vi tittade på film på kvällen inte bara en utan flera.

Ska inte berätta för mycket nu ska titta på MTV nu. Skriver imon,

Peace Out !

latar..


Har bara suttit vid datorn hela kvällen. Snart ska jag titta på MTV!

I dag var det Gothia final för p17. Satt och tittade på den från Viasat Fotboll. Såg inte ända till slutet. Tänkte att jag skulle ha tävling här i min blogg. Får fundera på det.

Peace Out !

090718

Pissväder idag. Har bara suttit och tittat på tv inget annat. I går på kvällen såg jag en film på kanal 6 den heter A guy thing. Den var bra. Har inte sett en bra film på tv hela sommaren! I dag vakna jag kl 1. Ska bara vara hemma och se vilka filmer som kommer. I dag blir det from G's to gents älskar den! Den är bra! Real World är också bra. Men den ble slut förra veckan. Hoppas det blir en ny. Ska kolla på deras hemsida(mtv) om det blir en ny på G. Ska va inne nu vid datorn och chatta och läsa bloggar.

Peace Out !

tävling

Jag är med i en tävling rösta på mig !
<a href="http://www.libresse.se/Pages/General/FlashContainer.aspx?id=56655&flashparamcontributionid=191366"><img src="http://www.libresse.se/upload/MarketActivities/Campaigns/Voice2009/Images/badge.png" alt="Make you voice heard" target="_blank"></a>

RÖSTA PÅ MIG ! / MARIAN

My day!

Hejsan!

Kom typ hem för en timma sen. Jag drog till stan idag. Med mamma och kusiner -.-. Jag fixa mig och tog spårvagnen till bergsjö(mamma hade ärende) när jag väl kom till chalmers huvudingång med spåren kom en kille(18-20ålder) och typ var helt drogad han luta sig och hade händerna på huvudet sen sprang han typ med böjd rygg och ramlade på marken folk försökte hjälpa han. Han blödde ifrån huvudet. Men han sket i dem och gick in i spårvagnen hans vänner var därinne de ropade på han och döskrattade(?) vid såna fall tänker man hur orkar dom? Jag tänkte att han spelade att han var drogad! Sedan såg jag han inte mer.

Jag åkte vidare till bergsjö direkt när jag gick av från rymdtorget träffade jag på Rozan och en annan tjej. Jaha, henne har jag inte sett på länge. Jag sa hej & så snackade vi lite. Mamma skulle till Statdelshuset och jag till biblioteket och det skulle rozan också. Vi drog ditt jag lämna böcker och beställde När jag hör din röst & Ljudet av ditt hjärta - Författare Sthepenie Meyer (stavning). Vi satte oss nere och började snacka och skratta. Efter en stund väntade mamma på mig så jag gick påväg tillbaka till spårvagnen träffade jag på Sabina. Jag sa hej och krama henne. Men sen var jag tvungen och säga hejdå spårvagnen skulle komma. 

Jag klev av från spårvagnen i Brunnsparken jag gick runt med mamma men jag hitta inget -.- bara t-shirts men köpte ej ska köpa imon tror jag. Sedan träffa jag Hamdi som skulle träffa sin mentor vi snacka en liten stund. Jag åt i donken sedan tog jag och mamma bussen till bäckebol(&kusiner) Media Markt. När vi var väl framme där så tittade vi på bärbar och plasma tv. Vi hitta en plasma tv 52 tums. Vi beställde den och är inte hemma förrän nästa vecka. Jag hitta en söt liten bärbar som är rosa. Måste ha den. Ska kanske köpa den. Men det var min dag. Skriver imon.

Bjuder på lite bilder :)!


Bild: bärbaren/minipc jag såg idag, vad tycker ni?


Bild: jakt efter  plasma 52tum hd full.


Bild: jag! tog ej bild på mig glömde de med d får bli så.
Skor : dinsko
jeansleggins: cubus
tunnika: gina tricot.

Peace Out !

Design

igår kväll hann jag inte skriva inlägg satt som en maskin och höll på och fixa min blogg. Jag tänkte först färgen rosa men min header blev knasig. Grå får väl passa. Ganska fint!

Peace Out !

090717

Hejsan!

Igår var jag i stan med min syster. Hon ville köpa kläder. Så jag följde med henne. Men ska inte skriva så mycket hinner ej ska fixa mig sen ska jag dra till stan med mamma. Ska beställa plasma tv till vardagsrummet. Bilder kommer.
Bild: jag igår i stan i provrum och min syster provar en byxa.

Bild: när jag kom hem duscha jag :)

Peace Out !

090715

Idag vakna jag tidigt igen. Bror skulle möta kenya. Hans lag vann. Han gjorde hela 2 mål. Hurra! OOO vad jag älskar fotboll! Sedan möte han ett annat lag minns inte vilka men iallafall den börja kl 19.00 . Efter Gothia drog jag till Mc/donken och åt där. Ända till och med den 18 juli kommer jag inte ha tid med bloggen kommer inte va hemma så mycket eftersom Gothian. Har ingen mini laptop som jag kan ta med mig. Men jag ska försöka så gott jag kan. Skasnart få en mini pc den kan jag ta med överallt. Men är så jävla trött. Duscha alldelles nyss. Ska nog ta och fixa min header. Färgen rosa ska jag nog prova.

Imorgon är det väl gothia igen antar jag. Ska ta bilder och visa senare. Har köpt en ny USB-kabel idag. Orkar ej lägga in bilder just för jag ska fixa header just nu. Så jag skriver väl imon.

Peace Out !

090714

Hejsan!

Idag vaknade man runt sju-tiden. Skulle iväg till Gothia. Min bror skulle spela mot ett lag tror att de var Skottland minns inte riktigt. Efter matchen drog jag till Bergsjö till min gamla gård. Kom hem nyss. I dag är det varmt. Kanske ska jag dra till lisse med familjen och mina kusiner. Ska nog dra ut till värmen och spela fotboll.

Peace Out !

jag vill ha !



JAG VILL HA DEN !

Fotboll

Tingeling!

Kom hem nyss. Spela fotboll med några. Ska duscha snart luktar som en gris usch. I morgon får jag se vad som händer. Matcher matcher, bergsjö bergsjö antar jag. Nu har jag inget och skriva. Så ni får ha det super duper.

Peace Out !

090713

Hejsan!

Vakna idag kl 7. Skulle iväg till Gothia och titta på när brorsan skulle spela mot brasilien. Hans lag vann wohho.
Kom hem alldelles nyss. Är trött som fan. Efter matchen skulle jag åka till ikea med mamma & pappa men jag orkar inte så de drog nyss. Ska snart gå ut och sitta eller spela fotboll på gården. Ska först ta en dusch. Jag vill resa. Vi skulle men pga flytten kan vi inte. Det är så mycket att göra här hemma säger mamma. Imorgon tänkte jag dra till Bergsjö för att träffa mina vänner och  hämta två böcker. De heter När jag hör din röst och Ljudet av ditt hjärta. Jag älskar twilight. Den 11 november kommer den nya twilight filmen New Moon heter den. O jaa, självklart längtar jag. Nu ska jag duscha.

Peace Out !

090712

Hejsan !

Hur är det? Själv mår man fint. Idag har jag inte gjort så mycket bara vart ute spelat fotboll och skejtat :O. Ramla och slog i mig minst 50 gånger. Men nu kan jag balansera och svänga. Tänkte berätta lite kort om mig själv.

Jag heter Marian. Jag är 15 år och ska börja årskurs 9 på bergsjöskolan. Jag är född i Sverige i Jöinköping. Min mamma är halv somalia och halv arab. Jag har precis flyttat till frölunda. Jag älskar fotboll och jag är social. Jag gillar och lära känna nya människor/ungdomar i min ålder. Jag älskar olika kulturer. Jag är stolt för vem jag är och hur jag better mig ändrar inte mig för någon. Jag är inte fixerad hur personer ser ut eller varken utseende. Jag har 5 syskon. 2 lillasystrar en lillebror och två större bröder. Så det var allt jag kunde komma på. God natt!

Peace Out !

rubrik!

Hej!

Det finns stunder då man inte kan komma på rubrik..
Idag kom min säng med bil ifrån IKEA. Och mina kusiner är här. Kaos och skrik händer det här puh. Men snart ska alla skitungar sova yeah. Har vart i affären i Willys här nära. Köpte godis och dricka och sånt. Åkte även till Östra Sjukhus. Vi hitta vad vi letade efter. Imorgon hoppas hoppas jag att det är fint väder gothian och bergsjö får det bli för mig. Skriver imon god natt. Bjuder på bild.


Bild : jag
Fotogoraf: Raola

Peace Out !

090711

Hejsan !

Idag vaknade jag kl 11 utav lillen, puh! Idag kommer min säng från IKEA yes ! Den kommer mellan 14.00-15.00. Idag kommer även mina kusiner och min moster från karlstad kl 15.00. Duschade nyss för mamma och jag ska ta spårvagnen till Östra Sjukhus, för att min syster har diabetes och mamma har tappat bort blodteststickans recept så vi måste till akuten och mamma ville att jag skulle med henne. I morgon börjar Gothian yuppih!

Jag sov igår kl 3 -.- har skadat foten så jag hade j*vligt ont men nu mår jag bra.
Men jag ska dra nu skriver senare om jag hinner.. Pissväder idag med verkar det som.

Peace Out !

RUBRIK?

Min blogg behöver designas uh -.- . Hur ska det bli nu då. Nån som kan hjälpa mig?

Peace Out !


090710

Hejsan!

Senaste ; Min bror fyllde 17 år grattis till han.
                  Snart är det Gothia Cup wow!
                  Igår titta jag och min mentor på The Proposel.
                 
Det var länge sen (igen sorry) men har liksom inte haft tid. Men nu har jag bestämt mig att blogga på riktigt!
Idag var jag bara ute det var pissväder inte riktigt de man vill ha -.- . I morgon ska mina kusiner och min moster komma till oss från Karlstad :D . Vi ska dra till Liseberg ( har vart där två gånger -.- ). Jag har flyttat till Frölunda. Byebye Bergsjön 415 Hey Frölunda 421 -.- jaja men jag ska ej byta skola yippih! Nu ska jag titta på tv skriver imon.

Peace Out !

RSS 2.0