091129

Hejsan!

Vaknade idag halv ett och då hade jag bara en halv timma på mig att fixa mat och sånt för jag skulle nämligen träffa min vän. Jag hann, vi drog till Partille där vi kikade på konstutställningen och sedan promenerade vi till min skola och sedan hem till henne. Där bakade hon pannkaka medans jag spelade piano. Sedan åt vi och snacka. Det blir en bildlös inlägg sorry.. Just nu skriver jag min uppsats och störs av ett odjur (min bror). Som har fått h j ä r n u t s l ä p p, antar jag. Bild kommer ..




UPPDATE: nähepp, han hade tur går inte ens och ladda upp bilder. Men det kommer ändå förr eller senare vistas här i bloggen muahahaha!

Ishockey

Förresten så ska kanske på ishockey match med vänner och titta på Frölunda spela mot okänd. Scary.. För idag var jag ju i bio sedan nära MC låg ju själva stadium eller plannen där man tränar ishockey. Och idag var det Frölunda som spela mot Djurgården. Gash vilket krig det var. Poliser fick komma, för att publiken gick ut och bråka med varandra! Huliganer!



Usch!


Ser ut som en man, gash.


This is it!

Hejsan!

Kom hem runt 8-tiden. Efter bion stack vi och åt i MC. Sedan hemåt. This is it, var bra jag älskar MJ! Lyssnade på hans musik jätte mycket förr innan han dog! RIP! I alla fall, just nu spelade jag på xbox 390 spelade Left 4 dead. Den är grymt bra! Shit, känns som man är inne i själva spelet (låter korkat men ni förstår). Innan pluggade jag lite och sånt..

I morgon har jag ingen aning om vad jag ska göra, vi får se vad som dyker upp.


Bild tagen av mig!

Jag, orkade inte rotera -.-


Bio

Hejsan!

Vaknade alldeles nyss. Ska fixa mig och äta och sånt för jag ska till bio och titta på dadadadada THIS IS IT det är ju sista chansen och jag måste verkligen se den. Sedan kommer jag hem och jag antar att plugget och kommer och vänta på mig :( så puusss!






Filmtips?

Tips på någon bra film? Ska ju nämligen ha filmkväll i morgon!


091128

Hejsan!

Yes! Puh! Äntligen fredag! Hann inte titta på Idol idag trist.. Skolan var det idag (EID MUBARAK). Började klockan 8 hann precis hade engelska. Sista lektionen var Idrott och vi dansade hehe.. Just nu surfar jag och sånt. Funderar på att ta bloggpaus vi får se det blir mycket plugg dem sista veckorna.Efter skolan idag var jag i stan i frölunda torg de har ju byggt en till del där några butiker som Gina Tricot öppnade. Den var jävligt stor. Fint med andra ord. Köpte smycken bara visar bild någon annan gång. Sedan har jag funderat lite måste verkligen köpa klänning till Nobelfesten vet faktiskt inte vad någon modeinriktad som kan hjälpa mig?




Hemma

Hejsan! Kom hem länge sedan. Sen dess har jag bara pluggat ååh gud, vad jag önskar att det är imon jag tar studenten hehe.. Ironi! Vill verkligen inte ens sluta nian önska jag kunde gå om, helt soft är det. Jag kan kanske köra dessie style hmhm.. Nej skojar! Så korkad är väl inte jag! Typiskt blonda jävel, ops (: aja nu sitter jag och pluggar det sista väntar på desperate houswifes. Älskar tisdagar. Nu drogar jag också musik, lyssnar på No parade - Jordin Sparks. Så jävla skön är den !

091124

I'm up! Vakna nyss, fixa mig och sånt ska käka frukosta alldelles strax sedan är det skolan som gäller. Idag ska jag ha ett gammalt nationellt prov. Bra och träna inför den vi ska ha nästa år februari. Aja, puss!

Måndag

Hejsan! Kasst uppdatering det vet jag! Men idag var det skolan, sedan hemåt. Åt och sedan var jag ute en stund med några kort därefter drog jag till bibblan första gången jag besökte den sedan jag flytta in här.. Sedan hemåt för att plugga. Guud blir så frustrerande när skall jag bli frisk? En tidsfråga! Ligger här i mitt rum, och hostar som fasiken. Jag är säker på att grannarna inte kommer få sömn inatt. Sorry guys. Kan absolut inte sova och kan inte heller missa skolan!

091122

Hejsan!

Inte skrivit på länge.. jag vet. Men har fått feber vart sjuk tog ju vaccinet i torsdags kort därefter fick jag ont i armen! Men idag mår jag mycket bättre. Just nu städade jag klart mitt rum, gjorde engelska franska och idrott. Ska äta middag snart sedan ska jag ta ett varmt bad. Det var länge sedan. Hunnit med mycket faktiskt. Har även läst boken När jag hör din röst har bara några sidor kvar. Helt otroligt började läsa boken igår. Igår innan jag somnade läste jag den och när jag avslutade och kikade på klockan visade det sig att klockan började närma sig 5 på morgonen.

I morgon är det skolan som vanligt sedan plugg och blogga såklart!


Rozan och roza, musiklektion.


091118

Hejsan!

Onsdag idag. Fick vaccinet igår, och det var underbart.. ironi åsido xd. Helt ärligt gjorde det ont efteråt. Det gör fortfarande ont i armen. Sömnlös natt igår usch! Skolan och sånt annars hinner ej med datan kommer hem vid 7 tiden pluggar, tv och sover thats my shedule! Hur som helst hör jag av mig aaa när jag gör det då. Kommentarerna kommer snarast bli besvarade puss!




Drogar..


..Den här bland annat.


091115

Hejsan!

Vaknade idag kl 9 hade lite saker och göra. Sedan gick jag ut med mami och promenerade och efteråt handla vi hehe. Just nu duschade jag och åt och nu läser jag lite bloggar och sånt!


NattiNatti

Nu snart ska jag lägga mig. Först ett grattis till Roza som fyller 15 om en minut hehe. Grattis. Hoppas di har en bra dag:)

Run This Town


Love it! Enjoy it!


Filmkväll

Som vanligt så har jag filmkväll! Det blir en film där Martin Larwence medverkar, ni får gissa vad titeln heter. Och det är komedi såklart.


Och detta ska mumsas på.


091114

Hejsan!

Tänkte börja med och visa bilderna från konserten hehe efter jag vet. Men har vart sjuk och aa,


Aksam, (nervös för att hon är med i marres blogg .. ironi åsido)



091109

Hejsan!

Kom hem alldelles nyss! Helt hungrig och döds trött är jag. Sista lektionen var franska. Sedan var hemåt. Juste skulle berätta om konserten jag gick i går med aksam. I allafall det var afrikanskt. En kvinna som sjöng jättebra! skirver mer sedan inkl bilder.

091108

Hejsan!

Ska sova nu, är så trött. Var idag med aksam i konserthuset och tittade på när en afrikansk sångerska sjöng. Kom hem 10. Skola imorgon, damn va snabbt helgen har gått!

091107

Hejsan!

Snbbt skrivet nu sitter jag och skriver min muntliga uppsatspå engelska. Det ska vara här filmkväll snart woho! Skönt. Har fixat film, och det ska bli dadadadaa Big Mommas House 2 det fick bli den.





091106

Hejsan!

Åh, kom inte sent till engelska lektionen! Puh! Skulle ju ha prov direkt på morgonen. Men det gick bra! Tror jag, nää dt gick bra! Åkte hem direkt när jag sluta va bara lite med tjejerna sedan tog jag spårvagnen hem. Har bara suttit framför tv:n och bland annat tittat på Idol. Marielle är ju så himla bra. Gud, älskar henne!

I morgon måste jag plugga. Ska muntligt redovisning på måndag (engelska).

 


Som sakt, man får bjuda på sig själv! hehe


091105

ÅÅh!

Äntligen hemma! Hade infomöte om gymnasieval. Dock tar det en timma för mig därför är jag hemma så sent. Shit, har prov imorgon. Men jag kanske missar det ehm.. Men det får bli en kort inlägg ska ta tummen i röven och svara på era kommentarer :). Tack det glädjer mig!


Bilder.


Nyligen tagen bild, läser samhälle.

Och jag gillar det inte! (hehe)


091104

Hejsan! God kväll! God morgon! God efter middag! Äsch hehe .. KONISHIWA.

I dag var det skolan som vanligt. Gick upp 6 idag. Gud vad trög dom här dagarna har vart. Usch.. Kom inte sent dag till bild lektionen. Vilken tur. Puh.. Hade svenska efter och sista lektionen var SO. Efter skolan var jag i biblioteket med tjejerna (rozan, farhia, hamdi och aksam) som ni vid det här laget kan tjejernas namn har nämnt dem så pass många gånger här. I alla fall så träffade vi dani och amar samt Farhias lillebror. Vi var där i cirka 30 min sedan drog vi hem. Jag tog bussen för att hemma lillen från dagisen och raka vägen hem. Just nu satt jag och läste på SO - samhälle. Kanske kommer vi ha läxförhör, vi har en knäpp lärare så.. I morgon är det skolan som gäller.


Under matte lektionen


Inte bra Farhia! Man får ej ha mobilen uppe under lektions tid!


091103


091102

Hejsan!

Skolan idag som vanligt. Kom sent idag som vanligt en timma sen hehe. Det är verkligen jobbigt att hålla tiderna.. okej jag satt vid datorn och fastna helt enkelt. Dock kunde jag inte blogga för att blogg.se sega sig. Som sakt här behövs tålamod!

Kom hem för en timma sedan. Just nu ska jag titta på tv och plugga franska. I morgon är det skolan och sedan ska jag in till stan ska köpa nåt som jag såg inne hos rut.mfl det får ni se senare eller imon när jag har köpt.


Bjuder på denna! Men det är gammal bild!


ÅÅÅH

Blir så less på Blogg.se. Segar sig som faan! Ja, här behövs mycket tålamod! Snabbt uppdate hade gäster mammas kompisar. Nu sitter jag och pluggar, surfar aa ni förstår. Skola imorgon!

1 november

God morgon!

Mami har fixat frukost så nu ska jag äta och fixa mig. Har några ärende jag ska göra idag så det blir mycket spring.


 Stan

 Hyra Film

 Möta upp en vän.

 Blogga såklart

 Plugga kanske!

RSS 2.0