100131

Hejsan!
Sitter och pluggar nu! Idag mår jag mycket bättre är förkyld men what ever. Pluggar kemi kan inget fifan. I kväll ska jag duscha, städa mitt rum och sedan dejta sängen och titta på tv. Har skola imorgon, suck..
Bloggar imorgon så ni får ha en super duper skön kväll!


100130

Åhh gud vad mitt huvud värker. Mår inte alls bra idag. Har ont i magen, halsen och huvudet. Kanon! Hoppas jag blir friskt tills på måndag då måste jag dra till skolan. Har ingen lust och komma efter.
Tvinga mig upp ur sängen alldeles nyss för att uppdatera och svara på mail. Nu ska jag tillbaks till sängen och kanske sova. Ha en bra kväll!

Stänger..

..av datorn nu. Ska sova eller titta på tv. Bloggar imorgon, då
jag är hemma hela dagen om inte något annat dyker upp.
Egentligen skulle jag till bergsjö hem till Aksam, men får se.

Pizza

Åt mammas hembakade pizza. Gud vad gott det är. Men i alla fall, inne i msn och försöker vara social. Är fortfarande sjuk, men mår bättre idag. Mina halsmandlar är ju extrem stora och det gör så ont när jag sväljer mat. Försökte alldeles nyss ta kort och jag tar kort med min mobil vilket jag alltid gör. Bilden ovan tog jag aldelles nyss. Låg i min lilla sköna säng. Kolla hur sjuk jag ser ut! Hoppas jag blir bättre!

100129

Hejsan!

Cool! Dom verkar ha gjort om lite här i publishme eller vad jag ska kalla det. Men i alla fall, så har jag vart hemma sedan onsdags för att jag är sjuk! Hatar det, saknar skolan (HAHAHA, did I just say that).
Jag har bara vart hemma och slöat, fixade datan alldeles nyss. Vad skönt, nu slipper man be om bröderna om man kan få låna deras bärbara. Snart kommer mamma hem, hon har nämligen vart uppe i Trollhättan för att moster föda en pojke natten till idag. Grattis! Det är inte hennes första, hon har två pojkar en bor hos henne och en studerar i Holland. Häftigt!
Förra helgen var jag på bio, tittade på Alvin och gänget 2. Den var så jävla rolig. Jag har köpt lite grejer men det visar jag på bild lite senare. Men hoppas ni mår bra!
NI får nöja er med en gammal bild, är sjuk så ser inte klok ut hehe.

100120

Tja!
Känns länge sedan jag skrev här sist. Idag skolan som vanligt. Sedan var jag med aksam och mona i bibblan (biblioteket för er stockholmare hehe). Vi satt där först jag rozan och aksam. Sedan kom rozan på att hon måste hämta sin lillasyster. Mona kom med sin data strax efter rozan hade dragit. Hehe, hon är rolig den tjejen även om hon kan vara lite weird.
Vi satt vid datorn och var inne i FB och sånt. Innan hade vi svårt med den trådlösa nätverken. Sedan ropar mona på hjälp och hon tror sig smart. Hon missade en grej hela jäkla tiden. Efteråt fixades den. Vi lyssnade på sån äcklig somalisk låt och när jag skriver äcklig menar jag inte sådan dirty/nasty låt utan en sån låt som man kan skratta till i evigheter. Jag och aksam dog av skratt medan mona njöt.
Kl 7 kom jag hem. Pluggade lite engelska och so. Tittade på Hannah Montana vilket den är bra enligt mig! Vi höörs!

100116

Hejsan!
Äntligen! Jag försökte logga in, men länken var bruten. Men nu funkar det. Idag vaknade jag kl 1 strax 2 då. Sedan åt jag och tittade på tv. Jag har bara chillat idag. Tänkte titta på film, men surfade istället runt på nätet och var social.

Ut!

Ska alldeles ut och promenera även om det är kallt ute måste jag röra på mig och ta en frisk luft. Har så tråkigt.
Fick nämligen igår från posten en biobiljett. Förhandsvisning av filmen Farsan. Biljetten har alla nior fått. Och jag ska självklart titta på den. Om jag inte kan så är det premiär den 12 februari. Alltså för er som inte är bjudna eller fått biljett.
Nu ska jag dra ut i kylan. Hörs!
Tagen nyss! Outfit till utgången.

Min biljett!


100115

Hejsan!
Försov mig idag, men hann ändå med spårvagnen som jag skulle åka med. Men vilken stress. Idag hade jag sovmorgon för att min engelska lärare var frånvarande.
Dagens sista lektion var Idrott! Och jag älskar idrott. Vi lekte en lek hehe.. Efteråt åkte jag pulka hehe.. Sedan var jag i bibblan med tjejerna. Kom hem aldelles nyss faktiskt. Ska äta middag nu.
Alla har varit liten..

God natt

Ska dejta sängen aldelles strax. I morgon sjag upp kl 7, har sovmorgon till 20 över 9. Gött!

100114

Hejsan!
Idag vaknade jag kl 6, jag kunde blogga men orkade inte sätta på datorn. Men jag bloggar imorgon. Sedan åt jag frukost när klockan var 10 i 7 gick jag ut. Åkte med spårvagnen till skolan. Skolan gick väldigt snabbt. Jag slutade 20 över 2 men jag kom hem 4.
Sedan dess har jag bara tittat på tv och surfat på datorn. Jag fixade om hela min datorn. SÅ alla mina program mina spel min PS och alla mina bilder och videor är borta. Synd. Funderar faktiskt på att videoblogga. Jag försökte faktiskt en gång men det blev så jäkla misslyckad hade inget och säga, ni vet hur amandavardet är när hon videobloggar precis så är jag. Jag säger helatiden mhm... det blir liksom lååångtråkigt.
I morgon är det fredag! Kanske blir det bio med tjejerna! Med farhia aksam och rozan. Vill se Avatar alla säger att den är bra eller Old dogs nejnej! Fish tank vill jag verkligen se. Men jag bjuder i alla fall på gamla bilder.


100110

Hejsan!

I dag mååååår jag skitbra! Tyvärr kan jag inte skriva det som hände igår här i bloggen. I dag vaknade jag faktiskt 08.00 vet faktiskt inte. Kände mig sjuk och varm. Men jag duschade sedan och mådde bättre. Kl 1 åkte jag in till stan för att köpa något till min syster som börjar skolan imorgon. Sedan åt vi i Mc.

Just nu är jag trött! Plattade nyss klart mina systrars hår, för dom ska ha skola imorgon. Så jag kommer vara ensam hemma imorgon. Jag börjar inte skolan förrän onsdag. Jag har fixat några filmer, t.e.x Step Up. Ska titta på dem imorgon. Älskar när jag är ensam hemma.

Nu ska jag dra och titta på tv. Vi hörs!

I'm having a bad day..

Hejsan!

Som rubriken lyder, så är det här inte än av mina bästa dagar. Jag mår inte bra psysiskt och inte fysiskt. Men det skriver jag inte här i bloggen. Men jag hoppas ni mår bättre än mig!

Men jag återkommer. Den 13 januari börjar jag skolan. Och jag kommer förmodlingen inte blogga lika mycket som förr. Men jag hör av mig.

FILM!


YES! Ni läste rätt. Ska titta på film aldelles strax ska fixa chips och läsk. Men jag ska titta på Another Cinderella Story. Hoppas den är bra! Älskar och titta på filmer.


100108

Äntligen funkar det! Prövade och publicera minst 10 inlägg men det dök inte upp i bloggen, jobbigt med andra ord kändes det hopplöst. Men idag vaknade jag kl 2-3. Sedan föreberrede jag mig skulle nämligen till stan och lämna in min mobil som inte funkerade helt enkelt. Hoppas jag får den snarast. Sedan kom jag hem och tittade på tv.


Precious

 




Precious kallas tjejen men hon heter Clarience eller något sånt, denna filmen handlar om henne och hennes misslyckade liv, där hennes egen pappa våldtagit henne. Och hennes mamma var inte till stor hjälp. Hon var en bitter och sträng mamma. PreciouS gjorde allt som hennes mamma bad om, och ändå fick hon stryk. Hennes mamma släppte all sin ilske mot stackars Precious. Filmen är väldig sorlig men jag tror att budskapet är att alla tjejer som blir utsatte för det som Precious blev utsatt för kan klara det. De kan kämpa och vinna över sin rädsla vilket Precious visade på filmen, hn var inte längre rädd för hennes mamma längre. Jag rekommenderar filmen 9/10 


100107

Hejsan!

Har bara legat och degat framför tv idag. Tvingade upp mig själv till affären för att köpa chips och läsk. As usual.. Är verkligen seg idag hehe. Men ska aldelles strax titta på film. I love movies! Och jag ska titta på Uptown Girl. Skriver mer om den senare.

Tittade nyss på en film, den heter Precious. Hade verkligen hört mycket positiva kommentarer om den, och det stämmer verkligen. Den är så j*vla bra! Skriver i nästa inlägg om den.


Picture This!


Så nu har jag tittat klart på filmen och den var faktiskt bra ganska lång. Har sett Ashley tidigare som tex i High school musical där hon hade rollen som den rika diviga tjejen som hade allt. Men i denna filmen var hon den tjejen som drömde om att få killen alla tjejer drömde om. Men jag rekomenderar den.


100106

Hejsan!

Kusligt och skriva 10 när jag brukade skriva 09 men aa, har nog inte skrivit här i bloggen men Gott nytt år lite försent för det men uppskatta det. Nyss gick jag till affären med syster och som vanligt köpte jag chips och sånt fettmat hehe, för här ska det tittas på film. Och det är filmen Picture this där Ashley Tisdale medverkar. Hoppas att den är bra.

I dag har jag en sådan känsla att dagen har gått way to fast, jag menar det är redan kl 8. Men jag vaknade idag kl 4 så det kan man väl förstå. Ska äta aldelles strax, så ni får ha en super duper skön kväll! Nattinlägg slängs förmodlingen in senare. Och kommentarerna svarar jag imorgon!


Gammal bild, men det är exakt de jag har köpt då och lite mer..


Alvin och gänget

Tittade nyss klart på Alvin och gänget. Så gulliga dem små ekkorarna är damn. Men den var verkligen rolig! Och nej det var den första filme inte den som går på bio nu. Tänkte på Picture This men orkar inte, ska dra till sängen aldelles strax och titta på tv. Tittar alltid på American Idol fast det är de gamla.

Skolan snart, börjar den 13 januari. Under lovet kunde jag ej blogga fast jag har gjort mycket. Jag har vart på bio, kollat på New Moon och den var så jävla bra! Jag vet ganska sent kollade jag på den men det fick bli så och jag kollade även på 2012 den är skit grym! Sedan har jag tillbringat det mesta av min tid i stan.

Så var det med de hehe.. Nu ska jag dra så god natt alla.


Woho

Det känns fräscht! Men i alla fall, så åkte jag till stan. Jag skulle bara göra en grej och det var o lämna in mammas mobil sedan hemåt. Men jag fick med mig några grjer till mig själv hehe.. Nyss åt jag mat och ska aldelles strax fixa onyttigt mat för här ska det kollas film! Ska kolla på Alvin & gänget hehe me love!



Skjorta

Svart jeans och små grejer..


hej sara här!

nu är marres design klar, hoppas hon gillar den (a)

ni blogg läsare om ni vill ha designer från mig så kan ni
ta kontakt med mig via min blogg ;
www.tthesisters.blogg.se
eller min e-post ;
[email protected]

så later ! (=

Ny design!

Hejsan!

Jätte länge sedan jag bloggade! Vet inte har faktiskt inte haft lust, men nu är jag igång. Jag ska få en ny design av Sara kanske blir det då rolgare och blogga tycker att min blogg rent ut sagt är fult!fult!fult! Men den ska fixas aldelles strax ;) hon gör fina design tur att jag har henne! Jag bloggar då bloggen har fixats, nu ska jag äta.


RSS 2.0