Utgång!!

Har fixat mig klart nu, kläder på mig och allt är klart. Vi hörs imorgon.

Good old days..

Titta vad jag hittade för bild. Musto lade upp den på FB. Jag är hon tjejen till vänster längst ut med blå tröja och röd ryggväska. Det känns verkligen som om det var igår jag tog bilden.. Jag minns exakt vad vi gjorde den dagen. Fy vad tiden går för fort. Och det bästa är att jag har fortfarande kontakt med vissa på bilden:D.

31 oktober 2010

God morgon!
Hehe hade tur, datorn låg på vardagsrummet och jag kan min brors lösenord..schh :D.
Jag vaknade 8 idag :O. Satt och fixade mitt hår. Och nu äntligen är jag klar. Fan vad sköönt. I går sov jag ganska sent, runt 3-tiden. Och så har man vridit klockan en timma tillbaka. Och det gillas. Eftersom jag får nu en timma extra med läxorna. Har alltid känt att tiden går saktare på hösten men det är väl la klart..
Ska alldeles strax äta frukost. Blir nog hamburgare:D eller så skippar jag frukosten som vanligt. Vi hörs!
I skolan:D bild tagen av Roy.

Gina Tricot

129:-

Ny mobil


Lördags..

..mums :D

30 oktober 2010

Hejsan!
Fortfarande ingen dator. Synd.. Men men. Skolan har vart bra. Men nu har jag ångest. Jag har chansen nu och börja i Polhem. Frågan är, vill jag? Vill jag lämna min klass som jag först hatade (vet ej varför) men som jag nu älskar. Vill jag lämna GTI? Fyfan vad svårt. Vet inte vad jag ska göra. Tror att jag ska satsa.. eller? ÅH :(. Vart är mamma när man behöver henne som mest!!
Nog om det. I går efter skolan, så drog jag till stan med Darya. För att jag skulle köpa svart kavaj i Bik Bok. Men tyvärr så var den slut. Darya köpte en klänning. Efteråt så drog Darya hem. Och jag träffade, Foos, Ikran och Yasmin. Vi drog till hemspråk. Fan vad skönt.. jag har bytt grupp och jag går i den bästa gruppen hehe :D. Efter hemspråk drog jag snabbt till Polhem, ville snacka med rektorn. Men hon var inte där. Så jag och hamdi och betty kickade till stan. Betty skulle träffa sin mamma så hon drog. Jag och Hamdi satte oss i MC och åt tillsammans med Elma och Gjuli. När vi åt klart, drog jag och Hamdi till Bergsjö. Det skulle vara tjejkväll hos Hamdi tydligen. Så jag hjälpte henne och städa. Sedan träffade vi Foos, Ikran, Kaamo och Yasmin vi gick och handlade massa gott. Hamdi tall kom också. Och så såg min Fredag ut.
I dag så har jag inte gjort så mycket. Förutom att vart snabbt i Frölunda Torg skulle se om kavajen fanns i Bik Bok och det gjorde den. Men den kostade mer. Och pappa jobbar. Men jag köpte halsband. Bild kommer.
I morgon så tror jag ej att jag kommer hinna och blogga, Eftersom det är fest hos Stephanie. Måste fixa mitt hår och kläder och sånt.
UPPDATE: Går ej och ladda upp bilder. :/

22 oktober 2010

Hej! Idag var jag i skolan som vanligt. Fick mitt matte prov tillbaks och kemi provet. Och det gick hyfsat bra. Kan bli bättre och det ska jag. Och när jag ändå är inne på de området så kan jag säga ''att jag ger så mycket, men får så lite tillbaks''. Kanske dags och börja tänka på sig själv mer. Men då känner jag mig så jävla taskig.. Aja. Mums, åt i Pita tillsammans med Gabbi, Roza och Ashkan. Sedan efter skolan träffade jag tjejerna a.k.a Hamdi, Ikram, Yasmin och Foos. Vi drog till hemspråk. Har bytt grupp! Har den bääästa läraren hehe. MVG HERE I COME! Efter hemspråk drog jag hem. Fick fan massa missade samtal. Funkar ej så bra hemma. ''Riktiga vänner ser ditt falska leénde''... Hoppas det blir bättre, för pallar ej längre fan. Nog om det. Drog till affären och köpte massa gott. Ingen myskväll idag utan jsg sitter på min säng och pluggar på franska samtidigt som jag lyssnar på musik. Måste plugga mycket mer på matten. Har prov på måndag och torsdag och så måste jag lämna in kemilabbrapport som jag är klar med ska bara skicka in den:D. Men annars mår jag bra cuz life didn't promise to be wonderful, we all have our ups and downs. Imorgon så kommer jag att vara rätt upptagen, ska vakna tidigt på morgonen. Ska börja dagen med pluhh sedan städa. Efteråt ska jag till stan och träffa min mammas kompis. Därefter så ska jag träffa, hamdi, melody, tanja, david, erik, marcus, nino och arian i think, vi ska dra till bio och titta på Paranormal activity 2. Vi har redan hämtat ut våra biljetter. Och det värsta är att vi ska sitta på rad 1. Fyfan näckspärr!! INSHALHA! Nu ska jag försätta och plugga. Ha en skön fredagskväll :).

16 oktober 2010

Hejsan! Bloggen får lida tills jag fått min dator. Annars så är allt bra typ.. Hade prov igår på kemi A. Hoppas jag det gick bra. Efter att jag hade slutat så väntade frida på mig. Hon frågade om jag ville dra med henne till It college (ett gymnasium). Jag tvekade men på ett eller annat sätt så övertalade hon mig. Det var trist där.. Helt dött! Mrn jag var med sagal och dem. Ska försätta och plugga nu på matte samtidigt som jag lyssnar på musik. Har matteprov på tisdag!

4 oktober 2010

Hemma nu :)!
Ska alldeles strax plugga. Har matte, engelska och göra. Hehe, fick sagals kosshörlurar passar perfekt till när jag pluggar matte:D.
Nyligen tagen bild. Matteböckerna och COCA COLA :d

3 september 2010

Hej!
Har haft fullt upp!
I fredags så var jag med tjejerna i Mc sedan till Espresso House. Köpte Frappino hehe.. Sedan chillade vi och tog kort m.m. Sedan drog vi till Lilla bommen upp till parkering. Vi dansade och tog massa massa kort med hamdis kamera :D. Skoj! Vi drog efteråt till 4-gott för att köpa godis. Kom hem kl 11. Skön dag.
I lördags, vaknade jag rätt tidigt. Runt 12 tiden :). Jag duschade snabbt för jag skulle iväg och möta tjejerna kl 3 i stan. Skulle till tjejmiddag hos Darya. Jag fixade mig snabbt och mötte dem. Väl framme vi terminalen, var vi stressade för att hinna med bussen. Vilket vi gjorde på sätt och viss. När vi var på väg till henne med bussen fick jag smått panik eftersom jag inte kunde hitta min mobil. JAAAA!:( Jag hade tydligen tappat bort min mobil. Den vita Samsung. VAR? Vet jag inte.. minns inte.
Bjuder på två bilder på mig från tjejmiddagen!

UPPDATE: Skulle egentligen publiceras igår. Men vetefan vad som hände.

RSS 2.0