27 feb 2011

Hej!
Hinner ej blogga.. eller jag har ej lust. Vet ej varför. Men iaf jag kom hem nyss, var i torget. Köpte mc med mig hem och köpte strumpor och underkläder, basic m.m. Det är ju skola imorgon... :(. Har franska prov sista lektionen. Satt igår och pluggade glosorna som jag kan utantill nu. Nu skall jag läsa texterna och repetera. InshaAllah jag får MVG!
Dagens; Skjorta med luva
Svarta jeans

25 feb 2011

Hej!
Vaknade nyss.. gick ej till skolan för att jag kände mig sjuk på morgonen. Men vi skulle ändå göra olika aktiviter idag som han hade valt som tex. beach volleyboll, skidor m.m.
Idag så vet jag inte vad jag ska göra.. har typ ångest för att jag ej har pluggat på franskan, har franska prov nu på måndag. Men tror att jag ska till mosken till koranskola sen är det hemma hos hamdi tall och chilla där lite. Eller så är det kicka till angeredsfesten.. eller nej fuck dat. Det är mosken som gäller. :D

22 feb 2011

Äntligen hemma nu. Sitter och surfar lite. Ska plugga kl 15.00 på kemi. Har kemi prov imorgon så ska våldta boken. Har årets träningsvärk efter träningen igår. Vi började med fys.. skit jobbigt. Men fortfarande älskar och dansa. ÄLSKAR :D.

21 feb 2011

Hej
kom nyss hem. Hade skola, slutade 15.30 sedan var det bara och kicka iväg till dansen som skulle börja 16.30. Efter dansen kickade jag till stan med Hamdi för att jag skulle köpa en svart jeans. En svart linne fick även hängade med hem. Sedan kände vi oss hungriga så det fick bli MC. Usch sista gång jag äter det. Iallafall nu är jag hemma och kemi boken väntar på mig. Tror att jag kommer plugga till kl 23 kommer ej orka sedan. Sov nämligen igår 5 på morgonen och så vaknar man kl halv 8. Gosh, jag var såååå jävla sliten. Kändes som om jag var bakis seriöst (inte för att jag har druckit någon gång i mitt liv) hehe.
NU är det dags för måndags pluuuuugg :D.

Fotboll!

Som rubriken lyder så tittar jag på matchen! Arsenal - Barcelona. Det är 1-0 till Barcelona. FUCK! Vi får la hoppas att Arsenal vänder detta skitet. Dom har ju vaan persie som är tillbaks. Gosh.. :/

16 Feb 2011

God morgon!
Vaknade för en halv timma sedan. Jag la mig igår runt kl 5 på morgonen. Tittade på film sedan var jag inne i FB och luffade runt.. bokstavligen :D. Som ni ser på bilden så ser jag död ut. Åt klart nyss lunch som pappa lagade. Skall aldelles plugga på kemi. Gosh.. hatar och plugga under lov. Men vi hörs!

Film

Så nu har min syster kommit hem med massa gott! Hann duscha okså hihi..:D. Först skall jag äta mat eller tror att jag skippar det. Kommer inte orka äta snacks mm. De blir filmen Lottery Ticket som sagt. Bow wow är med i den. Imorgon är det dags och plugga på kemin  :(. Har prov nästa vecka..

15 Feb 2011

Okej.. Jag vet uppdateringen suger. Men har inte haft lust och blogga. Men nu skall jag vara igång. Just nu så sitter jag och lyssnar på musik och surfar. Igår var jag med tjejerna. Vi hade danskurs för barn. Och det blev lyckat!
Tror inte jag har nämnt detta men jag har börjat och dansa. Jag dansar hos Twisted Feet. Det är jättebra där. Jag dansar Hip Hop New Style, vilket jag tycker är min stil. Älskar och dansa!
Idag så är det sån hemma-dega-mysa-med-familjen dagen. Ska titta på film tror jag eller något. Det får bli Lottery Ticket för har inte tittat på den än :O.. Glömde även skriva att jag har börjat i Koranskola. Men vi lär oss mest om historian bakom Islam sedan skall vi tävla mot andra elever. Ganska bra för jag lär mig mycket :). Bjuder på dagens facelook.

Kom..

hem för en timma sedan. Var i mosken sedan med tjejerna och chillade. Snart skall jag sova. Puss!Bättre uppdatering imorgon.

11 februari 2011

Hej!
Gissa vad? KÖPTE EN DATOR IDAAAAAAAAG! Älskar den fan.. hehe. Slutade faktiskt jätte tidigt idag. Hade matteprov sedan slutade jag. Gick och köpte en dator. Bild kommer på den senare.

RSS 2.0