Yhh ahha, you knw what it is, cuz I do it biqq

Hääälllaa!
Kom nyss från dansträning. Glömde skriva att jag har börjat och dansa Hip Hop New Style! And dat is da shiid doe! Men aa, det var roligt. Ganska tufft men så värt pengarna. Nu, är det dags för pappas hamburgare och sedan städa :/.. Peaaace ppl

31 januari 2011

Tro det eller ej, men just nu sitter jag och betalar räkningar :D. Pappa jobbar så han hinner ej göra det så jag erbjöd mig. Gjort det flera gånger så det är inte mitt första.
Gick ej till skolan idag eftersom jag är sjuk. Magsjuka.. men mår bättre nu. Imorgon är det första februari :D. Nu skall jag försätta och betala klart sedan äta frukost or somfiinee like dat. Bless!

23 januari 2011

Vi närmar oss slutet av januari snart. Tiden går väldigt fort. Ta vara på tiden och gör det bästa av det. Anyways, just nu sitter jag och pluggar på matte. Innan satt jag och pluggade på kemin. Har nämligen prov på kemi imorgon. Wish me luck! Ska aldelles strax äta. Men vi hörs :d. The say they know who I am. They say they know everything. The question is do they?

22 januari 2011

Hejsan!
Bloggen får lida. Just nu sitter jag och skriver mitt arbete i biologi. Skriver om krokodiler. Mycket intressant faktiskt.
Igår var jag i skolan. Sedan kom jag hem en snabbis får och äta och byta om för jag skulle iväg till Koranskola i Bergsjö. Det var faktiskt bra. Vi pratade om Islam. Bönen är det viktigaste. T.ex Ramadan om du missar fastan så kan du ju ta igen efter Ramadan. Men kan man göra det med bönen? Kan man ta igen det nästa dag? Nej, det kan man inte. Så missar man en bön är det dåligt. Därför är bönen så himla viktig. Det är då du får kontakt med Allah.
Efter koranskolan då klocka var runt 8-tiden. Så drog jag och tjejerna hem till Ikran för att ha myskväll. Foos och Kaamo lagade mat medans resten gick och handlade. Vi handlade chips, cola, tårta och godis m.m. Vi åt ris med kyckling och curry. Det var sådär. Haha :D. Sedan satt vi och snackade och mumsade och skrattade. Vid 11-tiden drog alla. Jag och Foos möte Fatima på vägen. För att hon ville ha sällskap hem :).
Idag så har jag planerat och plugga och sedan dra till moske med tjejerna. Det är föreläsning idag. Sedna så får vi se vad som händer. P.S InshAllah så skall jag få min dator av pappa. Peace ;)

FILMDAGS!

Här förbredder vi oss inför filmkväll! Tillsammans med mina två systrar. Vi ska titta på filmen The Last Song. Konstigt nog så har jag inte sett den. Har laddat ner massa filmer.  Skoj!
Nästa vecka är det dags för & plugga.. buhu :(.. Har kemiprov och svenska inlämnings uppg.

1 januari 2010

GOTT NYTT ÅR!
Igår tyckte jag att det var sämsta nyåret. Kunde ha blivit bättre men aja. Hade i alla fall jättekul med familjen. Vi gjorde oss fina hade gäster, tog massa kort, åt m.m. Sen när de var klockan 00.00 gick vi ut och smällde raketer. Lyckad!
Hoppas ni hade det bra med era nära och kära. InshAllah 2011 blir ett lyckad år. Im over and out ;).

RSS 2.0