Tävling !

Jag är med och tävlar hos Lola May
Jättefint! WE LOVE MICHEAL JACKSSON!



Filmkväll

Ska ha filmkväll snart, eller ska fixa film just nu och allt men vet faktiskt inte vilken film jag ska titta på ikväll. Vet ni en bra komedi film (blir aldrig skräck för mig efter att jag hade sett SCAR) så släng en kommentar.


HALLOWEEN MUAHAHA


091031

Vaken!! Nu ska jag bara fixa frukost och fixa mig ha det så bra så länge.

Stan



Hemma äntligen nu ska jag käka. Korv med bröd eller bröd med korv. Weird. Tog mig tid och fixa denna bilden på PS.


091030


Lite

..snabbt uppdate. Sitter och kollar på Rosa bandet Galan ikväll. Där vackra Leona Lewis sjöng. Fint! Trevligt!


God morgon!

I'M UP! FINALLY! Nu ska jag äta frukost och titta på tv. Skriver senare.


091029

Hejsan!

Nattinlägg. Kort skrivet, var på bio idag med några vänner eller tjejerna då. Vi tittade på Fame. Den var bra. Skriver imorgon, sängen kallar!


Aksam, rozan och hamdi


Vad händer? Varför kommer den inte?

Hm.. vid det här laget eller månad brukar jag såkallad ''bloggdepp''. Vilket leder till att jag tar flera bloggpauser. Men nu har det inte dykit upp? Jag liksom tänker att jag vill absolut inte ta några j'vla bloggpauser! Brukade få bloggtorka. Men visst efter ett års bloggandet har man väl lärt sig kanske. Någon annan än jag som har upplevt detta? Weird.. Vad händer? Varför kommer den inte? 

091026

Hejsan! I går kom jag hem från Trollhättan med mamma för att moster skulle gifta. Hon hade bröllop på kvällen. Men det var kul. Grattis till henne. Tyvärr inga bilder *snyft*. Tittade ju på filmen SCAR. Och den var hur läskig som helst shit! Aldrig mer sådana filmer igen!

I dag ska jag kanske titta på film igen hehe.. Älskar bara våra filmkvällar. Kanske Step Brothers ikväll hm..? I morgon tror jag inte att jag kommer hinna blogga för att jag ska till bio med vänner. Ska titta på Fame igen (!!!!?)  det fick bli så. Men den var faktiskt bra. Slutet var ganska,inte så lyckat enligt mig.


Bilden är från Gais matchen på Farhia och Aksam


Filmdags!


Nu är det filmkväll! Med popcorn, Cola Light och såklart godis! Ha en trevlig kväll.


SCAR


Den här ska jag titta på ikväll, och kanske en annan om jag hinner.


Mina naglar.


Mina naglar som jag fixade själv. Tycker iallafall att de är fina.


091024

Konishiwa !

Hur mår ni? Själv mår jag toppen. I dag vakna jag kl 2 hehe pågrund av att jag sömna igår kväll kring 3 tiden. Satt och tittade på film med mamma. Den var bra. Ghetto film me loves! Just nu ska jag ner till willys och köpa massa gott för idag är det film kväll tjoho. Kl 9 som vanligt men bra och förebreda sig. Dagens film genre är SKRÄCK! Filmen heter Scar. Handlar om en pappa som skah besöka staden där hasn dotter bor. Hon ska ta examen. Förskräckligt nog blir dottern kidnappad av seriemödaren och plågas mycket under den tid med seriemödaren. Nähe, nu ska jag inte skriva allt. Men det är första gången jag tittar på denna filmen, så jag kan bara lite av handligen. Men nu måste jag ner till willys! Hej så länge.


Hitta en bild på mig och hamdi. Jag är personen till vänster sida och ni kan räkna ut vem hamdi är.


091023

Hejsan!

Har haft fullt upp plus att blogg.se hackade sig. Så det var lite synd! Men aja, veckan har bara bestått av skola lite plugg skönt! I dag kom jag försent till engelska lektionen 20 min igen! Sist missa jag hela lektionen. Det här med att hålla tiderna börjar verkligen bli svårt nu!

Sista lektionen hade vi idrott teori vi slutade 14.30. Skönt jag skyndade mig direkt hem (tog en timma hem). Var hemma tio i fyra och jag skulle träffa min mentor kl 5 för vi skulle se  på fotbollsmatch Gais - Malmö FF. Träffade även Aksam och Farhia och deras mentorer. Vi möttes i MAX där vi åt tillsammans. Sedan gick vi in i arenan och tittade och skrek OCH SKRATTADE! Hejaklackarna skrek ''VISA PATTARNA''. Grymt kul som vanligt. Tack för dagen tjejer och mentorerna! Kom hem runt 9 tiden. Skriva det med ett par ord kan jag skriva att min fredag var härligt! Dessutom verkar det gå bra i skolan speciellt i no och matte ämnena! Fick vg på både men dock kan jag höja mig till ett högre nivå på no om jag deltar i diskussionerna i klassen under lektionen. Sant deltar aldrig.

Nog om det. Just nu ska jag vara vid datorn och surfa! Skriver imorgon!

 
 
Outfit for the day
Tröja - Bikbok
Linne - Cubus
Jeans - Bikbok
Sjal - H&M


Gais 1-1 Malmö FF.


Saknar hehe.. Längsta rubriken jag någonsin har haft rekord!


Men titta Mamma Mia! Saknar de där haha. De pizzan som jag åt varje dag i två veckor (nej, jag skiter fullständigt i om jag går upp några kilon im not kissie the sick one). Förresten går jag aldrig upp i vikt hur mycket jag än vräker i mig. Skulle ni klara av och äta pizza i två veckor?


091019

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej nej nej! En dags bloggpaus blev till hela 3 dagar. Men helt ärligt saknade jag ambitionen och blogga. Men here I am now! Hmm senaste nyheterna kring min omgvning jo nämligen Blog awards 2009. Vill säga grattis till Foki som årets blogg tycker verkligen att hon är värt det. Läser hennes blogg och hon är en av de få. Och ett stort grattis till Isabella Löwengren (stavning). Är verkligen glad över Foki som fick med sig hem 3 pokal. Ännu en grattis och dessutom på din 18 års-dag!

Och då var det så med det. I dag skolan som vanligt. Nästa vecka är det Höstlov (halloween) hehe.. Kom hem nyss faktiskt var i stan med min kära mamma och min lillebror. Han hade nämligen tjatat om en Lego Polisbil. Själv köpte jag parfym sedan käka middag och hemåt.

Nu ska jag surfa lite på nätet snabbduscha och lägga mig kanske. I morgon börjar jag halv ett! Sovmorgon får jag i alla fall. Ehm, är det bara jag men blogg.se segar sig som f'n! Får damp!


091014

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHH ! Fyfan vad trött jag är. Men orkar verkligen inte sova så här tidigt!

I dag jobbade jag som vanligt, ägaren var lite sen idag han kom precis när vi skulle på bussen hem. Suck.. Det var inte så mycket att göra idag¨på jobbet, jag och tjejerna satt för det mesta och snackade bara. Annars ordnande vi lite då o då kläderna eller hjälpte kunderna. Efter jobbet följde hamdi och hanna mig för att hämta lillebror. Men vi gick skilda vägar sen för att de skulle in till stan men jag skulle hem.

I morgon ska jag jobba som vanligt. Börjar kl 11 förmodligen ska jag in till stan med tjejerna efter jobbet. Men skriver när jag har kommit hem. Tycker att fullisarna i Angered Centrum är så jääävla roliga. Hehe.. Skola nästa vecka skit länge sedan var det.


Äter det här varje dag på praoen MAMMA MIA!


Nya Headern


Här är den, vad tycks?


nähe, när jag precis fixade in och skulle förhandsgranska så var det för liten ska ta och ändra själv, men tack Sara

H.A.H.A

Får vissa dumma komentarer och svaret är H.A.H.A. That's How I Roll ! Men å andra sidan får jag också underbara kommenterar tack! Ni lyser mina dagar.

Nu ska jag fixa in den nya headern Sara har gjort till mig resultaten får ni se när jag har fixat in.

091013

God morgon !

Vaknade alldelles nyss. Satte på datorn direkt. Sovit gott? För det har jag! Just nu ska jag fixa mig och äta frukost. Puh, är ensam hemma och jag ogillar det. Lägenheten är ju så pass stor (ganska) känns som det är någon inne i mitt rum eller den andra rummet, men hur som helst så hatar jag det. Jag börjar ju kl 11 därför är jag ensam hemma.

I dag ska jag jobba som vanligt inget konstigt med det sedan är det bara hemma kanske titta på film vi får se vad som dyker upp, men skriver när jag kommer hem.


Mini-kylskåp.


Från Coolstuff.se. Grymt right? För er matälskare (inkl. mig) passar det här perfekt för oss.


Praoen/jobben

Kom hem runt för en timma eller två. Praoen var stängd idag vet inte varför. Jag har bytt prao förresten jobbar nu i en kläddbutik som heter Truth Style. Förut jobbade jag på en resturang som heter Hyde park. Just ska jag bara titta på tv har faktsikt ingenting och göra. Förutom att surfa och titta på tv. Saknar sommaren.


Gammal bild .
Don't play with the friendship then the person may caught a wrong pic of u. I call it, u got confused..


091012

God morgon !

Vaknade för en stund sedan. Jag ska jobba idag kl 11 och slutar 2. Just nu surfar jag bara och äter frukost. Ska alldelles strax fixa mig.


Jag just nu :
Linne - cubus
Tights - Lindex


091009

God morgon !

Nu drar jag till jobbet skriver när jag är hemma!

091007

Finally!

Äntligen går det och logga in på bloggen. Funkade inte igår och inte idag heller eller ska jag säga eftermiddagen. Då kan jag i alla fall berätta kort vad jag har sysslat med. I går var jag och jobba i resturangen som ligger i Frölunda torg. Det var skoj men jag hatar ägaren där. Efter när jag hade slutat, slutar 3 egentligen men fick lov och sluta kl 2. Skoj ! Träffa vi tjejerna och drog till Svenska mässan/Gymnasiemässan. Det var skoj, det var fullt där.

I dag skippade jag jobbet skulle ändå träffa klassen kl 1 i svenska mässan. Var hemma och bara tittade på tv och data. Gjorde samma sak som igår. Gick runt lite. Kom hem tidigare. Just nu läser jag olika bloggar och är inne i fb.

I morgon väntar jobbet hehe. Låter som jag är en 25 åring när jag skriver jobbet hehe. Om två veckor börjar jag skolan hehe. Tyvärr har inga bilder från mässan.
 


091004

Hejsan!

Blir inte lång inlägg. Men i morgon ska jag jobba/praoa. Ska sova nu god natt.


Jag förra prao, i ÖB


091003

Hejsan!

Hann inte skriva igår för att när jag kom hem direkt efter skolan vilket klockan var 4 skulle jag träffa min mentor kl 5 under tiden jag fixa mig hade klockan hunnit bli 5. Tyvärr har inga bilder från gårdagen. Men jag och min mentor var i konserthuset och tittade på något som hette kromata. Nån slags trumuppvsning men massa oljud hehe.

I dag tror jag inte kommer kunna blogga men på kvällen kommer jag. Jag är med i skollaget och vi ska ha match på Sandeklevskolan kl kvart i 3 om jag minns rätt. Igår var rozan sjuk hon hade ont i magen och nu har jag det också tack rozan för att du smitta mig. Så jag vet inte om jag ska vara med på matchen. Men hoppas.

Nästa vecka ska jag praoa med en kompis rozan då. Vi ska jobba i en restuarang som heter Hyde Park. Hoppas vi får det bra där. Våra arbetsuppgifter är servera och diska. Eftersom jag inte kommer ha tillgång till internet så kommer jag blogga mindre. Synd. Här bjuder på en bild när jag var hemma oss min mentor.


Orkar verkligen inte rotera bilden. Knäck inte nacken bara.


1 okt

Hejsan!

Jisses, idag på morgon när jag steg ut ifrån huset var vädret konstigt. Det var till och med ännu mörkare. Hösten har kommit.

I dag var skolan som vanligt. Förutom att jag hade ett prov franska. Ska kanske få tillbaks imon. Efter skolan gick jag med hamdi och aksam till pratikplatsen. Jag gick även till träningen med hamdi. Oturligt nog var det bara killar tjejerna var borta. Dom skippade träningen. Men jag spelade fotboll med killarna.

Just nu sitter jag och äter. Ska strax plugga. Har matteprov imorgon. Kan inget pga jag har vart upptagen med biologi och franska provet.


en upp och ner vänd bild på mig som 8-7 åring. Orkar ej vända bilden.


Frågor & svar

hur lång är du?

svar:
Jag är 1.70 sist jag mäte längden :)

röker du?

svar: nope

dricker du?
svar:
nope.

hur många har du på msn?

svar: ca 100 har bara dem jag känner väl.

vad använder du för smink?

svar:
Jag brukar inte sminka mig regelbundet men om jag gör det så kör jag på min mascara ifrån h&m och kajal.
 
Vem är du egentligen? Kort sammanfattning.
svar:
Jah, vem är jag? Jag heter marian och är 15 år. Älskar fotboll och mode. Hatar krig hehe. Älskar och tita på filmer. Jag är född i sverige men bakgrunden är somaliskt och arabiskt.

Pest eller kolera: Hångla med Bert Karlsson ELLER hångla med Brad Pitt som har snor och kaviar i munnen? Välj ENDAST en!

svar:
hehe, det var en hyper fråga. Ja ehm, eftersom jag hatar kavier blääh så får det nog bli bert K

Hur fick du photoshop till din dator?

svar: Jag gjorde det olagligt, dumt av mig men ja, det var så jag fick den till datorn.

Varför täcker du din ansikte på headern?

svar:
Hehe, jag hade sjuk min. Och de skulle skrämma mina läsare. Men ny header är påväg.

När började du blogga?

svar:
för ett år sedan.

Vilka bloggar läser du ofta?

svar: för ett år sedan.

Du tittar på rätt många filmer vilken rekommenderar du?

svar:
ehm ehm, Phat Girlz. den filmen är bara för rolig.

Gillar du sushi?

svar:
nej.

Varför skapade du denna bloggen?

svar:
skriva av mig de jag bär på under dagarna. 

Hur gammal är du?

svar:
15
Gillar du mode?

svar:
aa

Bra i skolan?

svar:
nja, jag kämpar.

Hur ser din framtid ut inom 10-20 år?

svar:
man och barn (kanske). Och jag hoppas att jag fortfarande driver denna bloggen.

Vart bor du?

svar:
gbg, frölunda.

Hur många syskon har du?

svar:
5.

Vad heter din bästa vän?

svar:
rozan.

Så nu har jag svarat på alla er frågor och hoppas att ni är nöjda med svaren.


RSS 2.0