090930

Känns ganksa tråkigt för idag är det sista dagen det är september. I morgon är det oktober hösten har verkligen kommit.

Skolan som vanligt. Gjorde provet biologi. Det var även skolfoto. Hehe, efter skolan drog jag och aksam och farre till stan och köpte smågrejer. Men kom hem iallafall för en halvtimma sedan. Ska eller måste plugga på franska provet tills imorgon. Juste har fått usb kabel av min söta farre. Tack så mycket. Här kommer det bilder!


Farhia !

Hamdi, Rozan, Aksam Och jag!

Jaag.

Hehe, nyligen tagen bild muaha.


090929

Heeejsan!

I dag var det nämligen skoljoggen. Vid starten kändes allt perfekt men jag löpade och uttsatte min kropp för hårt arbete vilket gjorde att jag föll och svimma i 5-10 sek. Blodövtrycksflöd (stavning) fick jag. Efter att hade fått i mig mycket vatten löpte jag och kämpade tills jag kom till mål. Även om jag hade huvudvärk och yrsel kämpa jag. Så beröm till moi. Vi sprang 4.6 mil? Och det tog mig 39 min dock att jga kunde ha gjort bättre ifrån mig om jag ej hade svimmat. 35 var förra årets rekord synd att jag inte slog den.

Efteråt slutade vi, jag drog till stan med tjejerna. Jätte roligt hade vi. Tack för dagen mina flickor. Just nu sitter jag och tittar på barcelonas match där ''ibra'' satt mål nyss. Gillar inte barcelona men har tråkigt. Satt och plugga för två timar sedan på biologin och jag hoppas verkligen att provet går bra imorgon.

Har fått många frågor om varför jag inte lägger in bilder. Ni som har följt min blogg länge vet men  det är för att jag har tappat bort min usb kabel men ska få en ny av farhia i morgon dels för att hon inte har någon nytta av det och dels för att hon är min lilla flicka (skoj). 

dödad.av.mina.böcker

Jaaaaaaaaaaa, så är det! Sitter just nu och har biologi boken öppet och försöker plugga in det sista. Onsdag har jag provet. I morgon är det skoljoggen. Självklart ska jag springa som alltid sist hade jag 35 min och mit mål är att sänka det ända till 33 min hoppas ! Eller mindre. Men vi springer 4.5km eller minns inte. Efter när jag har nått till mål kommer jag ligga helt dööd, som alltid på marken och skriker efter vatten för jag tappar alltid bort min vattenflaska inne i skogen när jag springer alltid alltid!

Ja, nu är det sista inlägget skriver imon. Frågorna ska jag svara på dem när jag hinner !


Döööd

Hejsan!

Kom hem nyss från skolan och är helt jävla usliten. Mådde illa idag i sklan efter att jag hade stigit av spårvagnen, enligt skolsyster beror på att jag inte har ätit tillräckligt med mat. Hehe, ni som känner mig väl vet hur mycket jag glafsar i mig.

Just sitter jag och skriver det sista på min debatartikel som handlar om barnarbete. I morgon ska jag finskriva på datorn det tar snabbare. Ja, juste jag har ej glömt frågestunden. Får väl skriva dem och besvara dem någon annnan gång hinner verkligen inte. Helst denna veckan. Förresten tack för era frågor ska bli spännande och svara på dem.

Ja, nu måste jag väl försätta med min artikel.

090928

Hejsan ! Nu ska jag dra till skolan skriver när jag har kommit hem hej så länge (:

090927

Hejsan!

Vaknade idag kl halv 12. Låg bara i sängen och tittade på tv orkade verkligen inte stiga upp. Juste frågestunden jag säger stopp right?

I dag ska jag bara små plugga och titta på tv kanske förbi stan om jag hinner men annars ska jag vara hemma. Det är kallt ute brbrbr.


frågestund


PUSS :)


headpain



Jajaja, nu har jag stora ögon och ont i huvudet. Av allt datasittande dessutom gör röven ont hehe.


blogg & ps

Bloggen och PS är mina droger ! Kan ej klara mig utan dem speciellt bloggen. Bloggen har jag skaffat för att samla mina tänkar och dela med mig dem. Som en dagbok fast alla kan läsa den. Bloggen är där jag kan öppna dörren för mina tankar de jag har på huvudet hela dagarna känslor intryck bla. Jag älskar min blogg. Och mitt mål för bloggen är att komma med på mest aktiva listan.

Jag framför mina åsikter, mål och allt som har med namnet MARIAN/MARRE och göra med. Framför allt är jag mig själv och samma person utanför bloggen. Men jag skriver inte ner allt allt på bloggen. Det finns något som heter privatliv. Och det har alla.

Hehe, visste aldrig att eller jag planerade aldrig att inlägget skulle bli så här långt. Men det var skönt och få skriva av sig.

OPS

Hoppsan! Har glömmt tiden nu. Damn, satt och höll på med PS. Blev helt inne i min illustration. Men blev klar med den alldelles nyss och kl är just nu 00.45 herre buddah. Men här får ni se min första illustration.


Ny header on the way

Hejsan hoppsan fralle lalle laaaa !

Jah, juste som rubriken lyder är en header on the way. Problemet är att jag har inte msn så kan inte skicka över bilderna till Sara. Men hey kom på nyss att mail finns hehe.

Hm, illistrutörn (stavning) görs på PS. Ska ta reda på hur man kan göra det ! Vill verkligen lära mig det.

Älskar The Hills..

Kolla bara --------->
Älskar älskar ! Dessutom att Daddy's Girls också kommer. Bästa dagen idag! Även imorgon ska det visas, den här tv-tablån är imorgon! (tagen från tv.nu och redigerat i PS) Helts soft. Faktum är att jag nåste plugga och det kommer jag absolut inte när mina favoserier sänds på tv. Hejdå med pluggandet hehe. Men ska försöka.


090926

Hejsan!

Har ej hunnit sitta vid datorn idag. Har inte gjort något speciellt idag förut pluggat lite och vart i affären och köpt popcorn och Cola. Just nu sitter jag och äter Hamburgare blir sen middag idag tydligen.

På tv just nu på kanal 5 är She's the man. Har sett den ett par gånger och den är rolig och bra. Just nu verkar det som att jag just nu har sagt/skrivit  just för mycket just. Har verkligen just märkt att det är just skönt och säga just hehe. Fånig -.-

Juste gjorde en header snabbis igår innan jag sömna här får ni se


God natt

Blir sista inlägget för dagen. Skriver imorgon.

ÄNDRA HEADER!

Precis så skriker det igenom mina trumhinnor! Så just nu har jag påbörjat en ny header till mig kommer inte blir klar för en imorgon om jag hinner. Ska verkligen lägga all min tid och energi på den nya header. För jag vill inte byta den om 1 månad eller så. Vill ha en som jag är nöjd med förhoppningsvis i ett år hehe.

Ska börja nu, visar sedan om det hiss eller diss till den det avgör ni läsare!

Finns inget bättre!


Finns inget bättre. De är otroligt sköna! Förresten får ej glömma att Converse står först på min lista. Jag hade en vittygskor men den går sönder lätt. Men fortfarande är de sköna. Vill du ha dem? Då hittar du den även inne hos H&M!


Love

                  
Inne hos H&M! Jag har den jackan men i silken som är svart. Skulle ha visat men hittar den inte i H&M webbsida. Ska även köpa i silver färg. Älskar dem!


Tired

Gud vad trött jag känner mig! Satt och plugga i en timma. Ska som sagt ha 3 prov nästa vecka. Så bloggandet kommer minska här. Men kika gärna in då och då. För att se om jag har kommit tillbaks.

Kom hem runt kl 19 var i stan. Det var Modevisning hehe.. Så jag kikade självklart. Det var roligt visa var amötorer det kunde man se direkt. Men annars var det trevligt. Dessutom var det bombaderad med människor. I dag var det en aning kallt ute. Trist men samtidigt skönt med fett tröja.


090925

Vaknade inte för en halvtimma sedan. Gud vad trött jag är. Helt sliten. I går satt jag och tittade och tittade på Click på kanal 3 tror jag det var eller kanal 5. Har tittat på den ett antal gånger nu.

Jag hatar läsare eller bara folk bakom en jävla dataskärm och skriver massa bullshit till bloggare. Ett exempel är Blondinbella (eller ska jag säga brunettbella). Hon är en random tjej. Som bloggar precis som jag inget fel med det.

Ska äta lunch nu sedan dra till stan. Så vi hörs!

Sista inlägget

God natt my sunshines! Sov gott alla. Skriver imon.


Älskar mina läsare

Lite underligt att ha de t som rubrik. Sitter just nu och läser bloggar. Då menar jag mina favobloggar som jag alltid läser. Bara skönt och läsa vad folk skriver och tänker eller gör.

Kallt

Jises vad kallt det är. Har tagit på mig ett par lager kläder! Nej, skojar bara en tjock skön tröja. Är det också kallt för er? Herregud! Hösten har verkligen anlänt. Ses sommar nästa år.

I've Got A Pole In My Basement.

Den låten är hur bra som helst.

Sitter här och äter och dricker inget konstigt med det. Joho, bara vart i affären en snabbis köpte kolsyrad pärondrycka. Ska titta på tv nu MTV!

090924

Hejsan!

Kom hem alldelles nyss. Idag var det nämligen Niornas dag. Och jag besökte/hann med två gymnasier. Efter det drog jag och tjejerna till stan för att käka. Har inte gjort så mycket.

I morgon är det ingen skola. För lärarna har studiedag. Vad skönt. Men nästa vecka har jag 3 prov. Alltså menas det att jag kommer vara ingrävd i mina böcker under helgen. Trevligt! I morgon kommer jag inte göra något speciellt. Just nu är jag ensam hemma. Vad skönt inte alltid man brukar vara det !

Ska kolla på tv.nu om det kommer några bra filmer idag på kvällen.


Måndag!

Har haft en bra dag. Har ej luist och plugga eller hinner inte ska plugga SO ska ha prov imorgon. Idag gjorde jag även ett prov engelska hoppas hoppas det gick bra. Ska äta nu.


090919

Hej!

Hade för mig att jag hade ett skrivit ett inlägg på morgonen. Men visst inte. Nu förebreder jag mig och mina systrar för vi ska ha filmkväll (som vanligt) vi ska titta på Yes Man! Hoppas den är bra!

Annars  i morgon hinner jag nog inte blogga för imon är det Id al-fitr! Id mubarak till alla muslimer där ute!

090918

Fredag! Joho!

Skolan idag som vanligt. Inget speciellt hända. Under helgen blir det plugg för min del. Har nämlingen engelska och historia prov på gång. Vanligtvis brukar det vara lugnt och inte jobbigt för mig och plugga över helgen. Men på söndag är jag upptagen. Det är nämlingen id al-fitr. För muslimerna är det viktigt högtid så som julen här i sverige. Det kanske blir nåt kul med tjejerna.

Nu: nja, tittade på My camp rock alldelles nyss. Kl 21.00 är det en film på tv som heter Mitt super ex! Komedi film! Ska förmodlingen titta på den.

God natt

Sista inlägget för dagen. Duscha alldelles nyss. Skönt och sedan ska jag ligga i sängen skönast nyduschad och ska sova!

Hörs imon!

090917

Hejsan!

Hemma för en timma sedan! Vecka 41-42 ska jag praoa. Minns ni att jag praoade förut i ÖB. Den här gången ska jag jobba i en pizzeria som heter Hyde park. Hoppas jag får bra där. Ska jobba med Rozan.

Idag vaknade man kl 6 som vanligt. Hände typ inget speciellt i skolan. Slutade kl 14.20 men sedan drog jag till Frölunda torg med några för att fixa praoplats!

I dag ska jag bara plugga lite på engelska läxa och läsa biologi och göra matteläxan. Sedan är det bara tv-tittande. I morgon är det Fredag!



Nej!

Det funkar f*n inte och ladda ner den nya eller den gamla. Vart ska jag ta mig till utan MSN! Nån som kan hjälpa mig? Mon dieu!

090916

Tjoho! Gissa vad! Fick tillbaka min krönika idag. Och jag fick ett VG. Är verkligen stolt över mig själv. Visst skulle det vara kul och skriva min krönika här men det skulle vara dumt för det finns massa typer som sitter bakom dataskärmen och förstår inte när man skriver INGEN KOPIERING. Då vad så med det.

I dag vakna jag kl 6 som vanligt. Åh, va skönt de är på morgonen när man ligger i sängen och aldrig vill upp. Älskar min sköna säng. När jag var i skolan så hade vi håltimma 80 min. Och de va bildläraren som var sjuk. Ja, vad kan man göra på  80 min? Mycket! Idoter som vi (jag farhia aksam rozan och hamdi) satte oss vid bibblan och hade det dötråkigt.

Plugga nyss lite franska och läste om debatt. Ja, nu ska vi skriva om en debatt artiklen. Vet inte vad jag ska skriva om. Dyker väl nåt upp i min tröga hjärna senare. (hoppas).

Håller på och laddar ner Msn. För att jag hade den gamla (som jag älskade) och nu måste jag kasta den och ladda ner den nya för den gamla funkar ej. Patetiskt!

I morgon börjar jag kl 8! P.S ska försöka hitta usbkabel känns trist att inte visa er mina bilder!

090913

God morgon!

Vaknade för inte en timma sedan. Sitter här med min lillebror vi ska titta på disney channel HAHA. Älskar den! I dag ska jag kanske ut. Måste först göra mina läxor! I dag fastar jag. Hoppas på att jag klarar!

Amazing

Jag har en vän (det har alla) som sjunger fantastikst. Hon har en sån underbar röst som utvecklas hela tiden. Ni kan även lyssna på när hon sjunger på youtube. Bara sök på Theaksam det första videon ni ser är det bara klicka och njuta. Hon heter aksam.

Nattinlägg

Tittade nyss klart på filmen och det blev dadadada: HANNAH MONTANA THE MOVIE. Den var faktiskt bra. And i like it. Lite sorgligt hit & dit. Ni som har sett den förstår vad jag snackar om.

Har det hänt er att ni har skrivit samma inlägg typ 10 ggr. Hatar när det händer mig för damp. Jag trycker ibland på fel knapp som gör att jag går tilbaks till föregående. Hände mig nyss. Skrev om detta inlägget minst 5 ggr. Störande.

Nu ska jag vara inne vid datorn.

Hannah montana the movie : 10/10

090912

Lördag! Lördag! Lördag!

Jaaa! Ska dra snart till affären och köpa mums mums onyttiga mums, Ni vet vad jag menar. Fick hundralapp. Det ska bli film kväll. Ska titta på drag me to hell, yes man eller hannah montana the movie. Det ska bli lottning. Vill titta på drag me to hell.

Peace Out mina kära läsare och kommenterare.

11 september

Äntligen fredag och helg imorgon! Vilken vecka det har vart. Gjorde biologi tenta tror att det gick bra hoppas på de. På idrotten sprang vi 400 meter jag sprang 4 varv plus 5 jogga jag lite. Är så jävla stolt över mig själv. Sist jag sprang 400 meter sprang jag bara en varv!

Helgen ska jag kanske till sitan måste köpa mjukis det är ett måste! Och plugga lite engelska. Hittar fortfarande inte min usb kabel!

090908

Hejsan!

Är trött idag vakna som vanligt kl 6. Hade bara en lektion idag svenska 80 min. Sedan skulle jag och min klass till Unversium. Vi ska göra ett projekt. I alla fall, man fick stanna kvar sedan om man ville och dej gjorde vi. Vi gick runt. Jag rörde en apa!!! Den va en söt liten liten apa. Bild har jag tagit, bara jag hade hittat den förbaskade usb kabeln skulle jag dela med mig dagens bilder.

I morgon börjar kl 8.40! Får en liten sovmorgon för min del.

Rubriken kan suga *pip*

Jao, va trött jag är. Har plugagt som en dåre. Plasma tv:en har kommit. Och den är hemma. Fett! NU ska jag sova som en dåre.

090907

Äntligen hemma från skolan. Vakna idag kl 6 sov lite och vakna kl 7 dracka bara mjölk och sedan fixa mig. Halv 8 var jag ute. Efter en timam var jag framma i skolan träffa aksam farre och hamdi. Första lektionnen var eng sen idrott.

Efter skolan satt jag och tjejerna i bibblan vi skulle ''plugga''. Men tydligen satt vi bara och snackade. Imon ska vi till unversium. Måste vara koncetrerad gäller min betyg i teknik. Vill verkligen få mitt mvg där. Sedan har vi inte lektioner. Jo, på morgonen ska vi ha 80 min svenska. Jag har läxa som jag måste göra plus biologi tenta på fredag. What a wonderful day.

Just nu : köpte chips dom stjärnorna mums. Ska äta middag sen är det bara och köra igång med pluggandet. Tyvärr så hittar jag inte usb kabeln. Men så fort jag hittar gör jag ett inlägg om alla bilder jag tagit alltså dom senaste. Outfits kommer också.


God natt

Blir sista inlägget för dagen. Ska upp i morgon tidigt. Ska träffa aksam.

Blir så jävla less på dessa killar som tjatar om att tjejer är mindre värda. Get a motha faka life! (sorry språket)

3 sjuka saker


vem bär sådan skor


Crazy! Vill ba va med på tv.


HAHAHAHA, SPINDEL OCH KVINNAN HAR ROLIGT!


Åh..

Sitter just nu och döpluggar! Eng, franska och matte har jag framför mig. Men håller på bara med matte resten är jag klar med.

Annars har jag bara vart hemma idag. Var i affären för att köpa godis. I morgon börjar jag skolan 9.20.


090906

I'M UP! I'M UP!

Vilken skön natt jag hade & morgon! Jag vet inte varför men när jag vaknade så var det skön, för att solen skinade genom fönstret. Älskar sådana morgon.

Nu ska jag få i mig lite frukost. Och vi får se vad som dyker up! (Ingen usb kabel) TRIST!


GAMMAL BILD!


Nattinlägg

Satan! Sorry, men hittar fan inte min USB-kabel. Den som var ny. Har köpt nu 5 gångar. Får väl leta. Hur dum får man lov och vara (jag är bäst).

Idag hade jag en fantastisk dag. Var med min mentor jag plugga biologi. Hon hjälpte mig mycket. Tack. Vid 2 tiden åkte vi till konserthuset vi skulle titta på när när Peter Matteil och ehm minns ej men i alla fall hon som vann Melodifestivalen.

Vi fika sedan. Jag var hemma kl 18. Inte klockan 16. Efter satt jag bara och tittade på tv. Idag var det äevn festival i bergsjö. Jag bor inte där, men ingen förbjuder mig. Men var med min mentor annars skulle jag åka dit.

NU väntar jag på the real world!


Woopa.se

Tjäna pengar enkelt? Det är sant också, jag har det själv. Och jag har på kontot just nu 1438kr och jag kan ta ut det. Helt enkelt jag svär. Den är bäst.
 klicka här bara och du blir medlem gratis! DET FUNKAR!

090905

Helg! Äntligen..

Vakna nyss nyss. Ska träffa min mentor hon ska hämta mig kl 11.45. Hon ska hjälpa mig med biologi. Borde skriva ner vilka frågor jag vill ha hjälp med. Sedan ska vi till en konsert som börjar kl 14. Beräknas vara hemma ca kl 16.

Nu ska jag borsta, och plugga lite biologi.

090903

Hejsan!

Har blivit mycket på sistone. Kommer hem kl 18 eller ibland 19. Hinner inte och blogga.

Skolan idag som vanligt. Äntligen klar med min krönika. Im happy (nej skriver ej här på bloggen, ni kan ju fan kopiera and me dont like) för jag är klar. Det tog åt hela 3 papper. Hoppas på bra betyg. Ska få den om två veckor.

Ja, nu är det prao snart. V. 41-42. Tänker jobba med rozan i ett pizzeria som inte ligger långt ifrån mig men däremot långt ifrån rozan. Så nu får hon resa en timma som jag gör varje dag. Hehe, welcome to my world cutiepie. Ridget, så kallar jag henne. Hon är KORT. Midget=Ridget. Hehe. Hon kommer döda mig om hon ser att jag har skrivit de.

I morgon skolan som vanligt.Inga läxor tills imon jo, bara eng har redan gjort.

Peace Out !


Anonym

Anonym : hahaha, på den fösta, bilden du liknar crisbornw skitmkeeh, d

Svar : tack, det va ju nåt positivt! Det tragiska är att du inte skriver ditt namn. Patetiskt! sickow!



SORRY, SARA BABIC! MEN SKRIV DITT NAMN NÄSTA GÅNG BÄBIS.

1 september

Jag är så trött! Trött! SÅ ekar det i mitt huvud. Saken är att JAG ÄR TRÖTT! Kom hem för än timma sedan. Blir bara jobbigare, de här med att åka spårvagnen fram och tillbaks. Idag var det skola som vanligt, ''just love it''. (försöker vara positiv).

Där var det som vanligt.Efter skolan var jag lite med aksam och rozan. Och dom bombarderade mitt huvud med Enrique Iglesais. En artist då. They are in love with him. Äkta fans. Jag stod inte ut med dem, s jag ville dra med dom lät inte mig! Som tur, rädda farhia mig hon var påväg till stan. Tack så mycket!

Yes yes yes, inga läxor?! Skönt.. me like.

RSS 2.0