Mums..

..på det här chipset! Stjärnorna från OLW allra godast hehe.

29 juni 2010

Hejsan!
Idag var jag på jobbet. Sedan gick jag lite runt och sånt. På fredag är det sista dagen på jobbet. Soft.. Nyss gick jag till affären skulle köpa lite gott och sånt.
Jag just nu, FAIIIL!!!

Natti natti..

Nu ligger jag i sängen. Uppdaterar just nu från Ipoden. Ska inte skriva så mycket får göra det imorgon. Min dag har vart i alla fall underbar! Hoppas att eran dag har också vart det. Imorgon är det dags för jobbet. Holla at u guys.

Gårdagens Outfit

Cardigan - Cubus
T-shirt - H&M
Svarta byxor - H&M
Gladiatorsandaler - Skopunkten

27 juni 2010

God morgon sunshines!
Är så trött idag. Gosh.. kan inte fatta att det är söndag idag. Ska jobba imorgon. That's means inga sena nätter för moi. Men ska se från det ljusa sidan jag har bara en vecka vecka kvar jippi.

I går så gick jag ut. Jag promenerade rätt långt. Med min syster. Behövde lära känna detta stället. För snart har jag bott här i ett år. Gud vad snabbt. Sedan tog jag lite kort. Efteråt gick vi tillbaka till gården. Där jag spelade fotboll med några. Känner att jag har blivit gammal just när det gäller fotboll kan fan inte ens spela längre lika bra som förr.. När klockan var 10 drog jag hem. Men det var bara jag och syster hemma. Så vi passade på och ladda ner filmer. Vi tittade på New Moon. Jag har redan sett den, men andra gången var också bra. Vi åt popcorn och massa gott.
Nu ska jag äta frukost och följer med pappa och storhandlar. See ya'll later.
Saknar skitungen (han är i Dubai just nu med mamma och Sara sedan ska dom till Somalia).

Done!

Nu har jag städat klart. Ska duscha sen ut. Vi hörs.


Klar!


Har typ halv städat lägenhet nu. Ska vila lite nu. Hehe.. Sedan ska jag duscha. Holla!

My new mobile!

Har fått en ny mobil. Av mina föräldrar som i present när jag fyllde år. Och jag älskar den! Dock fick jag den i maj.


Alltså..

..jag måste göra en make-over på bloggen. Det är dags! Eller hur Sara ;).                                                         .

26 juni 2010

Goddag!
Vaknade idag kl 1. För på natten så tittade på en skräck film på kanal fem.

Just nu är jag ensam hemma. Pallar inte gå ut. Så jag ska städa hela lägenheten. Har absolut ingenting och göra. Skriver sen. Bjuder på en bild på mig..

Home now!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/671668/images/2010/foto0009_95239961_thumb.jpg Hemma nu! Vart ute ett tag. Men just nu ska jag titta på tv och äta chips och dricks fanta. Senare på natten så kommer det på tv the real world dc den får man inte missa.

Gårdagens..

..outfit som jag glömde och visa igår.
Linne - H&M
Skjorta - Rut m.fl
Svarta byxor - Gina tricot
Ljus blå sjal - Cubus

25 juli 2010

Hejsan!
Idag vaknade jag ganska tidigt. För att jag och familjen skulle till Bellevu och be fredags bönen. Sedan åkte vi till Hjälbo för att köpa pizza sedan till Willys för att köpa massa gott. Jag hade på mig min 3baya. Visar sedan på en bild hur en 3baya ser ut. Ganska täckande. Just nu sitter jag i balkongen, äter glass, lyssnar på musik (Empire State Of Mind Jay-Z ft..) och surfar runt på nätet. Det är inte så varmt men mer än så kan det inte bli just här i Sverige. Jag ska gå ut snart och cykla hehe..
Här är en bild på mig, tagen igår.


Click!

Sitter och tittar på Click på tv kanal 6. Har sett den hundra gånger rent ut sagt. Men den är ändå så rolig. Och sorglig.. (Bilden: Jag och lillasyster)


Waka Waka!

Nu kom jag hem, men ska ut igen. Skulle bara äta snabbt. Och passa på och visa mina bilder som jag tagit idag. Tror ej att jag kommer blogga senare. Men har vart ute och cyklat. Men först drog jag till torget för att köpa godis och sånt och promenera med den bästa. Vi hade roligt och det var skönt. Nyss när jag var på väg hem tog jag cyklen ifrån syster och skjutsade henne runt hela greve.. Bra träning iofs hehe.. Här kommer bilder!
Mina skor! Bild tagen av mig och redigerad av mig!

Har tagit fler bilder, bland annat outfits bilder och två bilder på mig. Men det får ni vänta med imorgon. Men dagens outfits

Nää..

..jag ska ut i alla fall. Det är så fint ute. Omöjligt att sitta inne. Har duschat klart nu. Ska fixa mig nu. Bjuder på en bild som jag tog innan jag hade duschat.
Redigerad. Och ansiktet täckt. Såg förskräcklig ut ha-ha-ha.

Svar på tal!

Någon frågade mig vart jag köpt denna t-shirten! Den har jag köpt från H&M för ett litet tag sedan. Kostade bar 49 kr, ganska snygg är den också! Det står LOVE ME LOVE YOU!

Hemma nu!

Hejsan!
Nu är jag äntligen hemma! Idag så var vi Galaxen med barnen (jobbar i sommarskolan i Bergsjöskolan). Det var roligt, vi grillade. Eller jag fixade med grillen och nu luktar jag skit! Sedan dansade vi runt midsommar stången och sedan var det dags för fika.

Just nu ska jag duscha sedan titta på tv och sånt orkar verkligen inte gå ut. Men imorgon är jag ledig. Fy fan vad skönt.. Ska duscha nu. Bjuder på en bild som är nyligen tagen.
Cambild, jag vet att det suger. Men vi nöjer oss med det. Ses nu!

Hinner inte skriva ska dra, jobbet kallar! Skriver när jag kommer hem..

Dagens outfit till jobbet.

Sommarlov!

Jag vet jag är lIte efter. Men min sommarlov började tisdags. Och i torsdags så började jag jobbet. Jobbar i 11 dagar. Nu är det helg. Igår när jag kom hem så åt jag pizza. Sedan drog jag till affären för att jag var sugen på cola.Sedan var jag uteen stund. Det var inte så varmt ute. Idag ska vi förmodligen handla. STORHANDLA!! Jag tänkte även göra en tårta. Sitta i balkongen och mumsa. Jag är ju ganska bra på att göra tårtor. Misslyckade blir dom iaf inte. Alltså så mycket har hänt. Jag har vart i skaraSkara med min underbara klass. Jag har vart på bal och vi hade bal. Skolavslutningen var bara jobbigt .... Kommer sakna klassen otroligt mycket!! Nej, nu ska jag upp och fixa mig och äta frukost. Bye så länge.

RSS 2.0