Iväg..

..till moskén och vd fredagsbönen tillsammans med andra muslimer. Sedan lunch. Så vi hörs! Gosh vad vädret är hemsk!

29 juli 2010

I know what ya'll thinking! Vad fan har hänt med min blogg? Hursomhelst så har jag ingen dator, bloggar oftast från ipoden. Men hoppas ni har haft det bra nu! Hur som helst så vaknade jag idag runt 1 tiden. Fick ett sms från hamdi vi skulle nämligen kicka till stan men vi sket i det. Så jag lessa farra istället och vi träffades i stan runt 2 tiden. Jag skulle köpa present samma med darra samt kläder till imorgon för hon skulle till en klubb och klubba. Så jag hjälpte henne med det. Sean kickade vi hem till farra. Hon letade efter en svart sjal men hon hittade inte, tjejen fick värsta flippmode. 5 tiden drog vill till stan och träffade mariami och Fatima. Efteråt åkte vi till lillis place. The birthday girl. Jag var så jäkla hungrig. Vi åt tacos, me like! Dans, musik, tårta u name it. Sedan typ 11 tiden det var bara jag, Fatima, farra, Jasmine, hamdi, mariami kvar the birthday girl fick en utomordentlig lapdance. Avslutar med att skriva ett stort grattis till farra aka fardowso som fyller 18 år idag!! Ikväll ska hon ska klubbarna i Gbg. Förresten bilder kommer från lillis fest oroa er inte.

24 juli 2010

Tjä Tjä!
Härligt! Härligt! För imorgon så får jag min lön. Ska göra massa grejer med the girls. Måste verkligen gå och se Streetdance 3D. Just nu så tittar jag på tv, och äter massa gott. Ska vara hemma idag. Bajsväder so not marre style!
Jag i näset med tjejerna.

I Made You Look <3

Diggy simmons - I Made You Look

20 juli 2010

Hej! Tittar på tv just nu, på kanal 3. Komedi film. Lyssnade på musik innan, och jag hittade en låt. O-m-g jag älskar den. Diggy simmons - I made you look. Han har ett album som heter First flight. Ska defenetivt in i min Ipod. Älskar låten, helt och hållet min musiksmak. Desutom är han het! Han heter egentligen Daniel men kallas diggy. Hans pappa är Rev run. Familjen run är med i Runs house på MTV, har nästan kollat på hela. Iaf har drogat hans låtar typ hela dagen. I morgon så hoppas jag verkligen att det blir fint väder. Vill dra till Näset eller något. Vi hörs!

17 juli 2010

Tjena! Har inte bloggat på 2 veckor. Kom igen seriöst vem vill missa det härliga vädret här i Gbg. Första gången det är så varmt här. Jag har grillat med mina vänner i Näset, vart på bio och tittade på Eclipse och den var så bra!! I går var tjejerna här , spelade fotboll. Helt misslyckad.. Sedan vid 9 kickade dem hem. I dag så är det inte så fint väder :(. Så jag har vart hemma. Idag är det väl lördag? Eller söndag, vetefan opsii.. Men håller inte koll på dagarna när det är sommarlov. Känns som det förkortar min sommarlov. Bilder kommer. Puss

RSS 2.0