090830

Tjena mellan bena!

Vakna idag runt 12 tiden.


Idag har jag bara städat mitt rum och lagt smutsiga kläder i tvättkorgen. Vi ska få gäst, dom ska äta middag med oss. När det är ramadan är det ganska vanligt och ha släktingar eller vänner hos sig och äta en stor biffig middag tillsammans.

Måste plugga. Engelska, muntligt läxförhör imorgon. Om plastic surgery. Och jag är emot. Det ska jag göra idag.Vädret är skönt idag kanske en smuta kallt.



Tack!

Jag drog till stan för att min mentor (som jobbar i primärvården i göteborg) skulle ta plats i Nordstan för att berätta lite om hur de är där. Självklart sa hon till mig att komma och ta med mig vänner. Farhia, aksam och hamdi skulle komma runt två-tre tiden. Jag väntar och sedan ringer jag aksam : oj, jag glömde sa hon. Jag ringer farhia hon svarar inte. Då ringer jag hamdi och hon säger samma sak som aksam. Fint fint.

Jag gick runt oh fick bara med mig några grejer. Fan vad trkigt, hatar och vara ensam i stan utan vänner eller mamma. Me dont like that. Det var min dag. I morgon ska jag fasta joho! Lycka till mig!!

Har ni sett? Min blogg, designen hallå? Header gjorde jag själv! Börjar bli bättre och bättre på de här. Borde kanske bli en fotoblogg (älskar och fota) de som saknas är bara en systemkamera. Ska kanske skaffaen sådan.

Peace Out !

090829

God morgon! Uppe i hyfsat god tid. Fan trodde att de skulle vara top model på tv. Men det är helg så det kommer inte. Just nu sitter jag och äter kornflages och tittar på Nanny kanal 3. Alla sover i familjen, det är bara jag som är vaken.

Nja

Lite osäker med min design? Gillar det inte. SÅ, förvänta er att jag ska fixa en ny fräsch och förmodlingen en som jag inte tröttnar på.

090828

Finally! Fredag och helg imorgon. Vart en rätt tuff vecka med läxor. Och helgen ska jag bara ha det roligt.

I dag i skolan var det trist. En sak hände (alltså utanför bloggen). Beklagar kaamo. Efter skolan satt vi i bibblan, jag aksam rozan och farre. Sen kom fatima LÅNG :) . Vi hade det roligt, för det mesta var man ilsken (utanför bloggen) men det gick över. Hur hur hur hur? I hate u guys.

Jag var hemma runt kl 17.00. Fett trött var man. I morgon ksa jag till stan för att min mentor ska prata om primärvården i göteborg om alla sjuksköterskor m.m. Det ska bli roligt. Och förhoppningsvis kommer jag träffa aksam & farhia. Fredag idag, och det menas bara chilla vid datorn. Inga jävla pluggande, jo engelska men inget annat. Soft, me loves!


I klassrummet, så kan jag se ut ibland muaha

I stan, HAHAH. ''Vampyrerna''

Hur kan du klara dagen, med ett enkel leende? Hur gör du? Varje dag allstå. Dagen du visa att du inte har gått vidare chockade mig. Du har det i hjärtat och hjärnan. Du kämpar. Vet inte hur jag skulle ha gjort om det hade drabbat mig.
How can u make it so simpel? With all this pain inside of u? I love u n wont let u go!

090827

Yo Yo Yo, som min mamma sa igår! Hjälp!

Skolan var det för idag för min del. Börja åtta as usual.. När vi hade en No var det halva gruppen som hade lektion och halva gruppen hade rast. När läraren höll på och förklara ringmusklerna man har i analen, BOMB alltså banka någon på dörren. Självklart visste jag vem det var.Dem avslöjde sig själva fan. Man hörde hamdi och aksam gapskrika. Sjuka människor alltså. Sedan hade vi 40 min rast. Så jag och farhia brottades hehe.

Efter skolan var jag i bibblan med aksam. Först tänkte vi dra till hennes syrras gymnasium Polhem. Men sedan blev det sent. Jag tog spårvagnen med mina systrar gick av i gamle och åkte med spår 4 skulle till Angered. Mamma var där. Åt i Mc och gjorde ärende (inte intressant)

Så var det med de. Suger på att ladda upp bilder men men orka fan.

Peace Out !

090826

Ett inlägg varje dag! Hinner inte fan..

SÅ vad det med de. Apropa krönika, ska skriva om fullisar & tiggare. Dom två stör jag mig verkligen på. Men farhias krönika den slår allas. Värsta humörn asså. Den handlar om hård rock. Stycken jag dö skrattar för är '' Rock är som ett gäng spädbarn som skriker plus trummor då ''. Kan.Inte.Andas. Bästa meningen. Stämmer suvärent. HAHA, hamdi bråka idag, hehe med en kille. Han sa nåt som hon sa alltså upprepte hon fick dampa och försökte hoppa på han och vi (rozan och farhia) stoppa. Alltså den tjejen är för skön alltså.

Skolan var som skolan alltså vanligt, idag fasta jag inte. Men farhia hamdi och rozan gjorde de. Stackarna, :( . Kämpa på! Yes inga läxor idag, förutom franska glosor. SO YOU THINK YOU CAN DANCE IKVÄLL ! MISSA INTE.

Peace Out !

090825

Hejsan!

Hur är det? Trött, är jag verkligen. Kom nyss hem. Var med Hamdi, Rozan & Aksam i stan. Direkt efter skolan hehe. Vi såg män & kvinnor (inte så många). Dom vara svartklädda och såg ut som Vampyrer scary. Man står bred vid dem och snabbt börjar en av dem stampa med en fot och en viskade (gå härifrån nu) HAHA. Dom börja röra sig som i Armén, går i led och hamdi var bakom dem. Hehe.

Men nu är jag hemma äntligen! Inte så mycket plugg idag bara läsa om krönik. Jag tycker att krönik är som att blogga? Inte sant? Man berättar om sin vardag.

Jag fasta idag men bröt den till sist, orkade verkligen inte. Speciellt när man är i skolan och är som galnast!! Tyvärr bjuder ej bilder den här gången har stängt av min mobil för dagen och gömt den, mamma för ej se den annars är det TOFFEL!

Ska äta nu. Skriver när jag har tid.

Peace Out !

bild tagen av mig i Brunnsparken.

God natt

Är fortfarande uppe. Borde sova. Ska vakna kl 6! Chattar med farhia som får mig och kissa på mig. Hon skrämmer mig med att säga att degdheer (hannibal) finns under min säng. Scary! Nu hon logga ut, äntligen haha! Sorry farhia.


Why? Why? Varför just jag?
Blir så jävla less, på blogg.se!
Mina bilder syns ju inte!

Peace Out !

090823

Kass uppdatering!

Men hinner inte liksom. Aja.

Idag vakna jag 12, vi har en gäst hemma hos oss. Men hon ska dra imorgon. Ramadan har börjat. Och manska äta om exakt 17 min. Själv fastar jag inte..

I morgon är det skola. uppdaterar imorgon. Idag satt jag och bara och tittade på tv hela dagen. Och plugga på engelskan också. Ska duscha nu.

Peace Out !

090821

Hejsan!

Ska bli ett kort inlägg. Ska sova snart är så trött. Men jag ska skriva imorgon. Förresten det är ramadan.

Peace Out !

090820

Hejsan!

Hur är det? Själv mår man bra men väldigt trött. Vakna idag kl 6. Jag åt frukost och tittade på 7 heaven som alltid då. Sedan tog man på sig och gav sig i spårvagnen. Efter en timma var jag framme i skolan. Vi var där nere i bildsalen och håll på och göra bilder till skolan (så att det blir lite fint). Sedan var man inne i datasalen aja.

Efter skolan drog jag hem direkt med spårvagnen. Jag hann till Top Model 3. Jag satt och titta på den medan mamma laga middag. Ska sova snart för jag ska vakna idag kl 6 ay karamba.

Peace Out !

I skolan

Hejsan!

Just nu sitter jag i datasalen i skolan. Ska hitta en bild till hm, vet inte typ blommor. Kunde ej skirva igår för att jag var i stan och skolan kom hem sent. Nu ska jag försätta och leta för det är snart bamba (mat alltså).  Skriver när jag är hemma.

Peace Out !

So You Think You Can Dance

Hejsan svejsan!

Gud vad trött jag är. Kom hem idag kl 7. Kl 1 skulle vi samlas i skolan då var vi inne i bamba och rektorn snacka. Sedan snacka vi i klassrummet och fick massa papper och scheman. Det var roligt att träffa alla. Och dom har gjort skolan finare med träd och sånt. Efter det skulle jag till atmos till min gamla gård för att mamma och mina systrar var där. Jag sa hejdå till hamdi roza & rozan. När jag var i atmos var jag ute med sabina sedan tog jag bussen in till stan. Jag själv köpte ingenting. Mina systrar köpte väskor.

I morgon börjar jag skolan kl 9. Men vi kommer ej ha lektioner utan på fredag börjar lektionerna. Jag kommer sluta kl 1. Direkt efter skolan ska jag dra till skolan. Ska köpa skrivhäften m.m.

Nu väntar jag på sytycd. Bjuder på bilder från gårdagens shopping!


Bik bok

bik bok


bik bok

Och till sist mina älskade Converse. Bild tagen av mig! Och förresten tog ju flera timmar till bilderna syns!

Peace Out !

090818

God morgon!

Skrev inget alls igår. Var i stan med min syster. Jag köpte nya Converse och tre tröjor. Den gången köpte jag en hög converse i vit färg bild kommer. Jag kom hem runt kl 7. Sedan fixade jag mina systrars hår. Platta deras hår och sånt. För idag ska dom börja skolan. Och det ska jag också. Jag  börjar kl 13.

Efter skolan vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Kanske vara ute med tjejerna, Länge sen man var i Bergsjö hehe.. Ska snart duscha för jag ska iväg runt kl 12. Tycker det är så jävla tur för vissa. Ex. min bror. Han ska börja skolan nästa vecka 25 augusti. Lyx!

Ska äta klart min frukost.

Peace Out !

God natt

Nu ska jag ligga i sängen och titta på tv som vanligt. Nåt bra som kommer på tv? Får se. I morgon ska jag nog gå upp tidigt i think.

Peace Out !


Nice!

Trevligt! Nu syns ju inte bilderna. Hilarious! (stavning) Får se om den funkar im orgon. Orkar verkligen inte kämpa!

Satt och tittade på The instation of Sarah, tror att man stavar så. Kom hem nyss från stan. Köpte inget. Ska dra i morgon dit. Förresten vet jag inte var mina converse är, jo jag har en men vet inte vart den andra skon är. Letade igår i källaren men hitta ej. Antar att den har kommit bort under flytten. Men ska köpa nya, och den här gången ska det bli höga Converse. Jag hade ju låga. Älskade dem. Men ska köpa dem en annan gång.

Funderar på att göra en y header till mig hm.. Just sitter jag och leker lite med PS. Visar sen. Trots allt är jag ju en nybörjare. Men jag kan för det mesta. Skolan börjar på tisdag kl 13.00 ! Jag läsa lite bloggar nu.

Peace Out !

Nordens Ark

Nu har jag vaknat. Tydligen så somna jag i morse i min säng med tv:en på. Nu hade jag tänkt visa bilder från Nordens Ark!


De här var när de skulle mata snöleopaden

Minns absolut inte vad den här hette, nåt med örrt. Men den var så söt.

Fint.

Pilgrimsfalk heter den här.

Det finns fler bilder, men dom här tyckte jag var än dom finaste bilderna. OBS! BILDERNA HAR JAG TAGIT SJÄLV ATT KOPIRA KAN POLISANMÄLAS!

Peace Out !

090816

Godmorgon !

Hur är det? Skrev bara ett inlägg igår. För jag stack till stan och sedan till kulturkalaset jag skulle va där längre men jag fick värsta migränanfallet. Åkte direkt hem. Låg i sängen resten av dagen. Shit, vad huvudet värkte. Åt ingeting bara drack sockerdricka och det gör jag alltid när jag är sjuk. Sov hela förmiddagen. Och på kvällen tittade jag på tv. Kunde inte gå upp för gör jag det så får jag ont i skallen. Mamma kom in med varm korv tre st men jag åt en halv bröd med korv.

Men vet ni vad? Nu mår jag prima. Men när jag böjer mig typ, får jag ont i huvudet. Hoppas ni mår bättre. Förresten skolan börjar snart. Jag var stan igår. Jag fick med mig en top och jeans. Bilder kommer på dem. Orkar verkligen inte lägga in. Och bilderna från Nordens Ark kommer också.

Nu ska jag stänga av datorn, för ingen är inne på msn säkert alla sover. Jag ska ligga i sängen och mumsa på sockerdricka. Skriver senare.

Peace Out !

090815

God morgon!

Vaknade alldelles nyss. Mamma väckte mig. För att jag ska till stan och köpa ett par nya byxor/jeans. Sedan ska jag träffa min mentor och vi ska dra til kulturkalaset. Hoppas det blir fint väder. Jag ska träffa min mentor kl 1 i stan.

Nu ska jag äta och bilder kommer senare. Plus jag har fått bilderna från Nordens Ark dem får ni se senare när jag har kommit hem.

Hoppas ni har en bra dag och morgon.

Peace Out !

090814

Hejsan!

Vakna kl 1. Tittade på Seven Heaven som alltid. Älskar den serien vet inte varför. Har länge följt den. I dag är det fint väder. Hoppas att det blir roligt idag. Just nu sitter min lillebror med mig vid datorn. Han spelar på spel.se. Hehhe, ska försätta och spela med han. Skriv er senare.

Peace Out !

Pizzatime!

Hehe, äntligen hemma. Köpte fyra pizzor. En till mina systrar en till mig och två st varsin till mina bröder. Nu ska jag äta mig tjock tjock framför tv:n.

En fråga som någon hade komenterat och undrade hur lång jag var hur mycket jag väger?

Svar: Jag är 1.69 och väger 49.

I kväll får jag också ha brorsans bärbar. Så jag kommer softa i sängen med den!

Peace Out !

Funnyday!

Kom hem nyss, skulle äta mat. Efter skulle min syster fota mig. HAHAHA. Damn, det var svårt och roligt. Bilder kommer hittar inte min USB IGEN! Gud vad man flippar! Köpte den förra månaden fan!

Det var roligt och bli fotad. Tror jag ska gå ut igen. Inte många som är ute.

Peace Out !


090813

I'M UP! I'M UP!

Jag är uppe nu! Ska äta mig tjock! I dag verkar det vara fint väder finally! Skriver senare.

Peace Out !

Ny design!

Har fixat en ny design till mig själv! Headern har jag gjort i PS CS3. Är nöjd iallafall. Yippih. Sitter och chattar med lite folk i msn. Snart börjar SYTYCD ! Ska nu ligga i sängen och vänta på den.

Peace Out !

090812

Hejsan!

I går hann jag inte blogga. För jag var i Bergsjö en vän till mig skulle ha fest. Födelsedags fest! Den skulle börja runt 5-6 tiden. Jag gick hemifrån 4 tiden. För jag skulle till torget och köpa present. Jag fick med mig örhängen och en halsband till mig. Sedan vänta jag på spåren och jag hade en timmas resande framför mig. Skulle nästan somna när jag var påväg till bergsjö. Undrar hur det ska vara när jag ska iväg till skolan (en timma) herregud!

Väl framme skulle jag träffa rozan i komet. Hon platta mitt lugg (inte så intressant). Sedan drog vi. Vi var där kl 6. Aksam och hamdi stod i balkongen och ropa på oss. Vi gick upp och alla satt där det saknades några då. Jag tog av mig skinnjackan och när jag skulle in sa alla HEJ MARIAN. Trevligt välkomnade. Men sedan satt vi och lyssna på musik sedan kom fler och då åt vi tacos. Efter dansa man tills det värkte i fötterna hehe.. Då var det presentdags och klockan var väl halv tio. Efter presenterna skulle vi titta på film och klockan var väl tio antar jag. Då gick jag rozan & aksam därfirån. Vi träffa på rozans mamma och lillebror. När hennes spårvagn kom sa jag hejdå till henne och krama. Efter drygt 5 min kom min och det var verkligen mörkt och jag hade en timmas resande framför mig igen.

Det tog så lång tid ! Höll på och somna jag lovar vad jobbig! Men det var fullt ös i stan! Och spårvagnar. Jag kom hem runt halv 12. Vad skönt! Men det var verkligen rligt och få träffa alla igen och få lära känna nya hehe. Skolan börjar snart. Exakt en vecka idag. Jag ska få pengar av mamma för att shoppa kläder och skor. Ska köpa höga converse för att jag har låga. Och kanske en y adidas väska. Har tröttnat på mina blåa!

Idag har jag inte gjort så mycket för jag vakna kl 2. Så de är en seg dag! Sitter här just nu vid datorn och dricker my beloved Fanta! I dag ska kolla på So You Think You Can Dance! Yes! Bilder från Nordens Ark kommer och vilder från festen kommer !

Peace Out !

090810

Hejsan!

Kom hem nyss! Jag skulle träffa henne idag på morgonen kl 10 utanför min gård hon skulle hämta mig med bil. Tyvärr försov jag mig till kvart i 11. Ringde henne genast och hon sa att de är lugnt och att vi kan fortfarande åka till bohuslän Nordens ark. Vilken tur tänkte jag. Jag fixa mig snabbt medans mamma fixa frukost. Hon hämta mig halv 12. Det var en ganska lång bilresa. Två timmar och en havtimma kan man väl tro. Plus det var en jäkla trafik.

Väl framme tog vi på oss regnjacka i fall det skulle regna. Som tur regna det inte alls. De jag fick se var när dem mata snöleopaderna. Jag såg. Pilgrimsfalk, Urrt, Djärv (stavning) Hästar, Hackspett, Tiger, Leopad, osv.. Det var roligt. Innan vi gick in, fika vi och det var tur att vi gjorde de för man skulle få promenera mycket mycket.

Leopaden alltså hannen fick inte va tillsammans med honan och ungarna. För det finns risk att hannen skulle äta ungarna. Så dom delade bur eller vad man kallar det. Jag såg även ugglor. Dom var så stiliga hehe. Och stora dessutom. Men det var jätteroligt. Vi hade verkligen tur med vädret. Nyss när jag kom hem började de typ regna. Jätteroligt var det. För er som inte har vart där. Besök då, det är verkligen värt för er som älskar naturen & djur.

Ni kanske undrar varför jag inte lägger in bilder för dagen? Jag väntar på min mentor att hon ska skicka bilderna till mig. Då lägger jag, så håll utskick. Nu ska jag nog få i mig lite mat som mamma har lagat. Sedan ska jag sitta och titta på tv eller datorn, Hur har eran dag vart? Kan den slå min dag? Hehe.

BILDER KOMMER JAG LOVAR!

REGN & MSN

Som rubriken lyder. Gick ut en sväng till affären just då just jaaaa just då måste det spöregna. Tack!

Är inne på msn och chattar. Imon ska jag träffa min mentor. Vi ska åka och titta på Nordiska arket. Berättar mer om det imon. Så jag ska vakna tidigt buh!

Peace Out !

090809

Hejsan!

Hur är det? Själv mår jag bra. Vakna för två timmar sedan. Sov igår kl 3 på morgonen. Tittade på skräckfilmer på tv.
I dag är det inte så fint väder f*n. Lite dugnregn.. Imorgon får vi se vad jag ska göra hoppas på bra väder.

Tittar just nu på en film på kanal 3. Vet inte vad den heter men den är bra.

Älskar denna bilden som är tagen av mig!

God Natt

Sista inlägget för dagen. En sak jag har märkt är att mina läsare bara ökar även om jag inte har uppdaterat så bra på sistone. Jag hade igår hela 192 besökare. Otroligt. Tack så mycket alla mina kära läsare ni gör min dag lyckligare uppskattar de verkligen. 

Ska ligga i sängen och lata mig vid brors bärbar (första gången man ens får röra den) wonderful day. Puss på er.

Peace Out !


Real world



Jaha, idag ska jag titta på den som alltid på MTV. Den är jättebra. Kommer kl 00.00. Missa inte!

PS

I går satt jag vid datorn och trasslade & fifflade med PS. Eftersom jag är en amatör/nybörjare så är jag rätt nöjd med den.
Bilden är min syster tog bara en bild för att testa. Jag & PS är inte vänner, fiender. Men igår bad jag om vapenvila. Och då fattade jag liksom typ allt om PS. Nu vet jag en del. Nu kan jag göra headers men det behövs lite mer för att inte verka som nybörjare. Men här får ni en smak bit!


MEN VAD FAN, NU GÅR DET INTE OCH LADDA BILDER?! JAJA, SKA FÖRSÖKA!

090808

Hejsan!

Har vart upptagen idag. Vakna runt 2-tiden. Åt sedan städa jag mitt rum. Runt 6-tiden drog jag utmed en vän. Sedan stack hon. Igår hann jag även inte blogga. Tittade på en film. Slänger in ett inlägg senare om filmen.

I morgon Är det söndag (till dem som inte vet om det) hehe. Ska nu lägga min lillebror i sängen.

Peace Out !


The Hangover


Satt & tittade på den här nyss. Den rekommenderar jag verkligen. Den var rolig. Satt och tittade den med mina systrar.
Peace Out !

090708

God morgon!

Vakna för en liten stund sedan. J*vlar vad varmt det är idag. Det är hela 25 grader ska det bli. Skönt skönt! Ska äta lunch snart. I dag ska jag nog vara ute och hämta grejer frtån posten (ELLOS). Inte så mycket att göra. Svara lite på kommentarer.

Peace Out !


Styrsö


Här är en bild som jag tog när jag var vid en brygga i styrsö! Väldigt fint var det.

Sol sol sol!

Som rubriken lyder. Här är det bara sol & värme ! Skönt. I dag är det hela 23 grader. I morgon blir det 25 grader !
Kom hem nyss. Sitter och äter. Har inte gjort så mycket. Bara vart ute med några. Och jag har vart i affären. Och ute och spelat forboll.

I morgon ska jag nog bara vara ute med några kanske, Snart är det skola förresten!

Peace Out !

090806

Hejsan!

Vaknade för inte så länge sedan. I går var jag och seglade i styrsö. Vo seglade runt vrångö. Det var skönt.. För sist jag seglade ramlade jag i vattnet inte så roligt faktsiskt.

Sedan var jag hemma oss gudny. Hon skulle isa marocko & skottland bilderna. Sedan var vi i hennes veranda och trädgård. Jättefint. Tack för en underbar dag. Och så hader vi tur med vädret.

Idag är vädret jättefint. Bra börja för en ny månad. Ska inte göra så mycket förutom att vara ute och spela fotboll.

Peace Out !


090508

God morgon!

Jag är uppe i hyfsat god tid för seglingen idag. Ska träffa henne 09.45. Får väl se till att jag inte somnar om nu. Åt frukost i alla fall. Duscha också. Datan går så segt! Störande.

Nu ska jag titta på tv och vara vid datorn OCH hålla mig vaken.

Peace Out!

Outfit


Cardigan - Lindex
Linne - H&M
Slitna jeans - Cubus





























Tröja - JC
Byxa - H&M

Peace Out !

090804

Hejsan!

Kass kass kass uppdatering. Men jag har haft mycket på g. Jag har haft mina kusiner här hemma. Vi har tittat på filmer filmer filmer vart ute filmer osv.. Det var väl bra filmer vi tittade på. Bjuder på filmbilder.

Imorgon ska jag göra något roligt. Ska nämligen segla! Med min mentor. Måste upp tidigt. Ska träffa henne 09.45.
Idag har jag bara tittat på en film Bröllopsduellen.





De va de tre filmerna jag hann med. Ska även kolla på The Hangover.
Slänger in ett inlägg på outfitsbilder.

Peace Out !

090703

Hejsan!

Hinner ej blogga idag. Förmodligen imorgon. Är så upptagen. Men återkommer senare!

Peace Out !

090802

Hejsan!

Idag vaknade man kl 1. Fixa mig direkt och drog till stan med mamma. Fick en tröja med mig. Visar på nästa inlägg dagens outfit och de jag fick med mig.

Ska ut och spela fotboll nu.

Peace Out !

1 Augusti

Hejsan!

Hur är det? Själv mår man topen. Idag vakna jag kl 7 men somnade om igen efter att jag hade ätit frukost. Kunde inte hålla mig vaken. Men vakna kl 1 igen. Idag har jag inte gjort så mycket. Bara vart ute en stund och resten av dagen tittade jag på tv. Tittade på Family Guy. Den är så j*vla bäst asså !


Peace Out !

Nattinlägg

Hejsan!

Kass uppdatering. Men idag blev det lite sol iallafall så jag var ute. Var även i dag på torget med min kära lillasyster Sara.
Vi gick runt lite. Köpte inget. Men såg jättefina presenter till min mentor. Hon fyllde år nämligen. Vad tor ni att jag ska köpa till henne?

Dom har tagit bort alla sommarkläder. Förresten finns det Fjortisskor? Wtf, köpte såna vita tygskor och några sa till mig att det är fjortisskor. Dom börjar ju fan ta över världen. Scary, hehe. För trött och skriva låt bilderna tala om vad jag gjorde.



Jag!

RSS 2.0