27 mars 2011

Hejsan!
Vaknade idag runt 2 tiden. Dessutom så har man flyttat klockan en timma fram. Iaf, satt och betalade räkningar hehe.. :).  Matte boken väntar på mig, men jag lovar jag orkar inte :(. Idag är det ju söndag så ingen utgång.. Plus så snöar det IGEN. Det är ju april snart och det snöar fortfarande. Herregud. Nu ska jag iaf plugga på matte! Vi hörs.
En bild från gårdagens fest.

27 mars 2011

Okej.. uppdateringen suger. Men whatever. Kom hem nyss. Var i Angered. Tanja hade hemmafest så kickade dit med tjejerna. Det var OK. Inte den bästa festen jag vart på. Alla satt.. ingen dansade. Men tårtan var god yeeey :). Ska sova snart. I morgon är det söndag, då ska jag fanimej ta och plugga på matte och kemi.
Bjuder på en bild från festen. Jag och Daryoyo som jag kallar henne( hennes namn är Darya). Puss!

1 mars!

Shuueee!
Kom hem för en timma sedan typ. Var i bergsjö för att jag hade möte. Vi tittade på filmen där vi hade spelat in för att visa vad vi gör på InterUng m.m. Och jääävlar vad jag skämde ut mig :(.. Aja. Just nu har jag smått panik eftersom jag har glömt min kemi bok och engelska bok. Så sitter som en idiot och har ingen aning vad jag skall göra. Funderar på att börja på min bok recension så jag åtminstone får något gjort!
I morgon börjar jag 10.05 men funderar starkt på att gå dit tidigare för att göra engelska läxan och läsa på kemi.. Peace.
Dagens; Rosa/svart skjorta
Svarta jeans och svart sjal.

RSS 2.0