Pluggtime!

Sitter faktiskt och läser på kemiläxan. Gött! Men så svårt är det inte. Älskar kemi :D

Pluggtime!

Sitter faktiskt och läser på kemiläxan. Gött! Men så svårt är det inte. Älskar kemi :D

Bilderna..

.. Here are them!
Hamdi,Kenza&Jag

29 augusti 2010

Exakt en vecka sedan jag uppdaterade. Har haft fullt upp. Har börjat skolan m.m. Inhandlat skolgrejer. Jag går i GTI gymnasiet för er som är lite vilse hehe..
Juste, i fredags så träffade jag Paow, hugo och den underbara kenza!! Bilder kommer upp alldeles strax! BTW är sjuk som fan idag.

Nattinlägg..

..tänkte jag kunde slänge in ett inlägg. Är vid brors dator just nu. Kan ej sova. Ska äta snart. För jag ska fasta. Inne på facebook och chattar med sköna folk. Skulle visa er hur min fb såg ut men kan ej printscreena vet fan inte varför. Men men sök på Marre Ali så kanske jag accpeterar din vänförfrågan..eller inte.
Jag och Farra i fredags.

21 augusti 2010

Jag har bestämt att inte blogga för än jag har fått min dator. Känns så jävla trist att blogga via Ipoden. Men jag ska absolut inte ta bort bloggen. När jag blir äldre vill jag se tillbaka och se vad jag hade för mig m.m.

Idag så fastar jag icke.. Igår så var jag med tjejerna i Lisse. Fett roligt. Bilder kommer. I morgon skall jag till  stan köpa kläder sedan träffa min gamla klass.
På måndag så börjar jag skolan men det är bara upprop. På torsdag börjar jag skolan på riktigt. Jag tror ej att jag har nämnt vilket gymnasium jag blev intagen på. GTI som ligger i vasastan. Tar bara för mig 25 min med spårvagnen. Jag ska börja där tillsammans med Roza som jag har nämnt flera gånger här i bloggen. Hon och jag gick i samma klass. Och nu så ska vi plugga tillsammans 3 år till. Och darya. Henne har jag känt ganska länge faktiskt sedan förskolan. Men när vi skulle börja högstadiet så flyttade hon. Och nu så kommer vi gå i samma klass. Och så kommer jag lära känna fler andra personer i skolan hehe.
Det var de.. Min sommar har vart okej faktiskt rolig har lärt känna flera personer. Och så har jag vart med mina vänner nästan varje dag. Trots att det regnade. Men denna sommaren har gått löjligt snabbt. Det känns som om det var igår vi hade skolavslutning och kramade våra lärare, tog kort. Sommaren 2010 är absolut de bästa hittills.
Glömde berätta. Jag åkte till Danmark igen. Denna gången var jag i Skagen. Vi körde runt med bilen. Det som var lyckad var att det var soligt där nere. Det var hela 24 grader och sol.
Har förmodligen aldrig skrivit sånt här långt inlägg. Men det behövdes. Skriver snart. TTYL bebes :).
Jag och Jennifer på Hamdis 80-tals fest  :D

11 augusti 2010

Hejsan!
Nu har jag ätit mat. Äntligen. Det är ju RAMADAN idag. Ja, självklart fastade jag. Jobbade ju också idag. Vi underhållde 50 barn idag. Skitjobbigt med andra ord. Just nu så äter jag godis. Inann vi skulle äta så var jag så jävla godissugen har aldrig hänt mig. Så jag gick till kiosken här nära och köpte godis. Och chips hehe.. I morgon så skall jag också fasta. Ska vakna 7 imorgon. Gud vad jobbigt.
Vi hörs..

Film..

..tittar just nu på film med syrran. Vi tittar på The House of bunny. Vi hörs!

10 augusti 2010

Först vill jag skriva, inshalha imorgon börjar Ramadan förhoppningsvis. God morgon! Igår så var det ingen inlägg som dök upp. Eftersom jag vat så upptagen så hann jag inte blogga. Igår så var jag i stan med lilli och farra. Sedan gick jag hem För att duscha och fixa mig. Jag var i bergsjö i lokalen där hamdi hade hyrt, hjälpta henne att hämta maten till loalen och sånt. Det var en 80-tals fest, grymt kul. Men iaf dansa som fan!! När det var presentdags så var hamdi riktig nöjd asså.. Nu skall jag dra snart för jag ska ju jobba även om jah är trött som fan kom Hem runt 2 tiden. Bloggar när jag kommer hem.

8 augusti 2010

God morgon! Vad har ni haft för er? Iaf jag vaknadr för en timma sedan av ett samtal.. Jag åt frukost och tittade på tv. Idag så är det en sån dag man chillar hemma. Tittar på film m.m. FÖR att det är bajs väder idag. Trist.. Men men tittar på Crowned på kanal 3. Men men bad min syster nyss att gå till affären och köpa Cola Light till moi(interessant eller hur?).

SHOCK

Har ni vart inne i affären SHOCK? Iaf köpte en present därifrån. Eftersom hamdi brukar läsa min blogg men nu såbhar jag låst den. Fråga mig inte varför. Så kan jag avslöja, jag och lilli har köpt en väskan till henne med inbyggda högtalare. Så j*vla ballt! Men nu är jag i alla fall hemma. Jag ska faktiskt dra till affären här nära, är godissugen. Sedan ska jag träffa tjejerna i think dör foos har kommit hem idag från somalia..

7 augusti 2010

Hinner ej skriva, får bli ett kort inlägg. Ska dra in till stan och möta upp lilli. Fint väder idag! Så vi hörs.

Hemma!

Kunde ej få tag på dator, eftersom min bror hade sina vänner hemma här. Så han hade datorn brukar få låna den. Hittade ej ipoden heller. Men men jag gick ut lite med en vän, haha sen hittade vi på aktiviteter så att barnen (min syster och hennes vänner) skulle ha roligt. Jag ska alldeles strax äta mat.
Och förresten, jag fick jobbet. Skall jobba två veckor. Måndagar försvinner och en dag då jag ska till ****** igen.
SPEXFOTO. Alla nior. Och jag var inte utklädd till något donno why. Men jag är hon med ljusblå sjal och slitna jeans.

6 augusti 2010

God morgon! Är vaken nu men ligget fortfarande i sängen i sängen och försöker somna om. I dag så har jag planer. Ska dra hemifrån kl 12. Skall iväg till bergsjö och fixa jobb. Sedan ska jag storhandla med familjen. Och får se om något annat dyker upp. Nen vi får la höras när jag kommer hem! Holla.

Chillar..

..och drickar fakefanta medans jag tittar på CSI.

5 augusti 2010

Hejsan!
Wow.. Första gången jag bloggar från en data hehe. Men men jag kom hem för en timma sedan. Åkte till Bergsjö runt 12 tiden. Skulle fixa jobb men vår ledare var inte där så jag får dra dit imorgon igen en snabbis.
Sedan var jag med hamdi, lisa, shany, jenni, salma och rim. Alla dem arbetade förutom jag och Hamdi. Ikram och Kaamo kom hem idag. Så jag och Hamdi drog iväg hem till Ikram. Hon och Ifrah berättade allt om resan (till dubai). Efter en stund drog jag och hamdi hem. Just nu så lyssnar jag på musik och är inne i FB. Också MSN, men det är helt dött. MSN is so 2009, not marre style at all. Skämt osidå.. Men vi får la höras.
Hamdi & jag (hon kommer döda mig:o)
På lillis fest..jag är tjejen med de randiga strumporna vetefan vad jag tänkte på när jag valde dem strumporna.
Jag.
Avslutar med denna bilden. HAMDI och JAG på Balen 2010.

Inlägget..

..innan, ja sånt kan väl hända. Vad är blogg till? Men men idag har jag degat hemma. Tittat på filmer och sånt. Fick nyss "döds" smset (som hamdi brukar säga). Dags och tanka mobilen igen. Nej, men ska göra det imorgon. Blir utgång imorgon. Till bergsjö, till hamdi. Tror jag. Lilli har åkt till norge hon är väl hemma på lördag. Och mariami skall åka idag och hon är hemma 16 augusti. I'mma miss u :(.. Känner mig sjuk idag. Det var så kallt igår kväll när jag var ute med tjejerna igår.

Vänner?

Vissa har absolut ingen aning om vad "vänner" menas med. En vän är den personen som ska finnas där för dig när du mår som sämst. En nära vän ljuger ej för dig. En nära vän snackar inte skit om dig när du inte har en aning om det. Och ja, jag har gått igenom sådant bullshit. Folk varnade mig, och sa lita inte på dem. Lyssnade jag på dem, NEJ! Man känner sig så dum. Man har umgåtts med dem varje dag men namnger absolut ingen aning om att de var falska mot en. Men men karma is a bitch. Ni fick hela skicket mot er. Folk började inse att ni snackade skit om alla. Så går det. Och ärligt talat så tycker jag inte de minsta synd om er. Jag skrattar åt er hur löjliga ni är. HA-HA. Mitt liv är så mycket bättre, 2010 är lyckad än så länge. Nej. Men seriöst, jag tycker synd om er. Jag skulle verkligen hjälpa er att bli bättre människor my ASS. Nej men seriöst tycker så j*vla synd om dessa människor. Idag kan jag lova er att jag har världens underbaste människor runt omkring mig. Och jag älskar varenda en.

God morgon

Väcktes av systers alarm gött.. Nu sitter jag i alla fall och tittar på desperate housewifes. Gamla avsnitt men whatever. Vaknade med huvudvärk idag usch. Tanken var idag att jag skulle dra till Bergsjön fixa jobb i en vecka tillsammans med hamdi. Och sedan umgås med tjejerna. Men nej.. Huvudvärk! Får se om jag blir bättre.

3 augusti 2010

Hejs! Hur är det? Har vart upptagen idag. Hamdi och lilli kom hem till mig vid 4 tiden. Vi mysa och tittade på Stomp The Yard. Jag rekomenderar den filmen starkt. Dessutom är chris Brown med där en liten bit. Vi var inne vid datorn lyssna på musik and u name it. Vid 8 tiden, kickade vi till farras palce. Chilla där lite. Eftersom mariami skall åka imorgon så måste vi ses. Så vi träffade i Frölunda. Vi bestämde att pizzerian men nej.. Det var stängt. Vi kila till MC istället. Och jag kom hem nyss.. Chilldag med andra ord. Men nu skall jag titta på so you think you can dance. Holla! Bilder kommer jag lovar.

Kom..

..hem nyss från stan. Hamdi smsade mig om vi kunde träffas i stan kl 2 och äta sedan shoppa. Och jag drog och träffa henne. Lilli var också med. Vi smsade Farra Mariami och Michelle och dem kom. Vi gick direkt till BK. Alla var så j*vla hungriga hehe.. Men sen gick vi runt. Jag letade efter en väska som jag länge velat ha. Men nej.. Jag hittade ej den. Men fick med mig en linne från Gina. Just nu skall jag äta korv med bröd. Är så trött. Bilder kommer.

2 augusti 2010

God morgon bloggläsare! Vaknade aldelles nyss. Mår så jävla bra idag. Här ska det inte bli något långt inlägg. Ska äta frukost och sedan får vi se vad som dyker upp. Holla at ya'll!

1 augusti 2010

Cha cha! Tänk vad tiden går så jävla fort. Det är redan augusti. Ganska snart börjar jag gymnasiet. Gosh.... Nervös som fan. Idag åkte jag iväg till gullholmen. Vi åkte med båt dit. Härligt! Det var varmt men sen började regna. Men som tur var, så var vi och fikade då. Kom hem för en timma sedan. Mamma ringde mig aldelles nyss. Saknar henne! Snackade även med min moster. Så gullig som hon är skickade hon pengar till mig. Behöver inte men hon skickade ändå. Just nu tittar jag på The Real World. Om ni tittar på längre ner i arkivet runt 2008. Sån kan ni läsa om att jag ofta skrev om Real World . Igår så bloggade jag icke. Eftersom jag var i Danmark under dagen. Vi var i Skagen. Bilder kommer. C'yall!

RSS 2.0