30 septemver 2010

Det har kanske cirka 1 månad sedan jag bloggade. Varför? Jo för att jag har haft fullt upp med skolsn och hinna träffa mina vänner m.m. I morgon så har jag ett test.. ett matte test. Så jag har alltså pluggat! Även gjort svenska inlämmnings uppgift. Skickat iväg det. Är så himla trött! Har fullt upp denna helgen! Berättar på fredag eller lördag om vad för spännande grejer jag ska göra. Men nu ska jag alltså sova! Ni får ha det så bra. Vi hörs. P.S jag funderar starkt på att byta skola till Polhem. Inget fel på GTI men jag gillar Polhem. Ligger i alla fall på 17:e reserv.. Just nu är jag sugen på COCA COLA. ska köpa imorgon! Blabla GOD NATT!

Eid Mubarak

Till alla systrar och bröder! Jag hoppas verkligen att ni hade en underbar dag. För det hade jag. Dagen började med att familjen åkte till Bellevue till mosken. Sedan handlade vi och kom hem. Pappa åkte iväg för att köpa mat från en resturang. Så runt två tiden åt vi (familjen) tillsammans. Skoj! När klockan var 3 så var det dags och skaka med favorittjejerna! Det var jag, ikram, yasmin, hamdi, hibo, kaamo, fatima, hamdi sugaah, dalia, foos, farra och mer tror jag. Träffades alla i Brunnsparken. Vi åkte till gamle för vi skulle bowla. Hehe, det var så jävla kuul! Det var bara vi som bowlade typ, så vi fick välja musik. Höjdpunkt! När klockan var 19.00 så drog vi iväg till brunns, till nordstan. Vi träffade alla där. Nollning var på G. Vi gick vidare till Espresso House där vi fikade. När klockan var 20.00 så drog vi till hållplatsen, vi träffade bergsjö killarna vi kramades och sa Eid Mubarak stoor respekt till dom.
Vi träffade Sara, Marian, Halimo och Maryamo dom hängde med oss. För vi alla hade reservrat en film som vi skulle titta på i Bion. Vi alla drog dit. Full packat med folk där. Träffade Hamdi tall, najje och Seynab. Även fler hjälbo tjejer. Såg även min bror med hans homiies. 20.50 började vår film. Och vi tittade på Grown Ups. Jag rekommenderar den jag och tjejerna dooog!
Filmen var slut runt 22.40. Alla vi tjejer samlades och vi drog till MC där det var fullt med somalier. All black everything.. hehe. klockan var runt 00.50 då. Runt 1.30 var jag hemma. TACK FÖR DAGEN MA GIRLS! :D I HAD A BLESS. (bilder kommer)

RSS 2.0