100518

Sorry för dålig uppdatering. Men igår så var jag i stan, med mamma. Det var skit nära att jag skulle köpa en mobil. Men jag ångra mig eftersom jag vill också ha en dator. Vi får se. Jag köpte två sjalar, en grå cardigan, vit blus och skjorta. Idag var jag i stan dock köpte jag ingenting. Jag pluggade aldelles nyss engelska. Imon ska jag ha franska nationella muntligt.

100517

God morgon! NU är jag äntligen. Men jag är skit trött. Har tvättat mig och tagit på nu ska jag äta sedan ska jag till först lämna lillen. PUSS.

Finally! com

...är jag hemma. Är skit trött men det var faktiskt roligt. Träffade min lärare där med sin fru. Ytterst trevligt. Nu ska jag byta om och tvätta mig sen ska jag sova men bloggar på morgonen för det är skola imon.

Utgång!

Jag vet att jag har skola imon och att jag vaknar tidigt men jag ska träffa min Mentor. Vi ska titta på något iranisk konsert. Hon ska hämta kvart över sex så just nu fixar jag mig och sånt. Pluggade innan lite franska. Innan konserten ville hon att vi ska fika. Men själva konserten börjar halv åtta. Hoppas verkligen att jag är hemma onnaninnan halv tio för det är då jag brukar somna. Plus så missar jag Jersey Shore!!!!!

100516

God morgon sunshines! Somnat gott eller? Det har jag inte gjort. Ligger fortfarande i sängen men ska aldelles strax upp. Ska först duscha snabbt sen äta frukost. After that får vi se vad som dyker upp.

Trött.

Jävligt trött är jag just nu. Tittade förresten på The Eye och den var skit bra. Läskigt bra. Just ligger jag och tittar och surfar runt på internet. Msn är så dödt nu förtiden ingen brukar vara inne om inte 15 eller.Tittar på kanal 3 just nu, det är en bra film just nu. Det sägs att Justin Bieber är i målbrottet eller vad det kallas. Tycker i alla fall att han är skit bra gillar speciellt låten One time, Baby, Eenie meenie, Down to earthearthlink och ovetboard finns mer men dessa är de jag kommer ihåg. God natt. PS Undrar hur man lägger in bilder från ipod touch till själva bloggen?!

Finito

Nu har jag pluggat klart. Men ska även göra det imon. Duktigt av mig. nu ska jag poppa popcorn för snart är det filmdags. Men först ska jag titta på 16 and pregnant. Som går att titta pÅ MTV. Sen när klockan är 20.25 så får jag ej glömma och titta på Daddys Girls på MTV missa inte ni heller den.

Shoppat!

Ja, nu äntligen är jag hemma. Var i torget som bara tar 3 min med spårvagn skit skönt. De ha har byggt om där och det är jättefint där dock är de inte klara ännu. Det jag är glad över är att de har New York där. Plus så har Gina Tricot flyttat så det är bra. Men i alla fall så köpte jag lite, blandat gladiatorsandaler i dinsko men det är till sommaren. Och lite annar. Sedan när jag var klar drog jag till hemköp för att köpa godis och sånt eftersom det är lördag så ska jag kanske titta på film. Bilder kommer när jag har tillgång till data. Jag bloggar ifrån min nya Ipod Touch. Men nu funderar stark på att ta fram franska böckerna och börja plugga. Har nämligen ett prov på tisdag. Jag vet att det är lite för tidigt och plugga men jag vill ha mer än vad jag brukar få samt så är det sista månaden att göra bra ifrån sig, ajaaha.

Ja!

...som rubriken lyder! Det funkar och blogga äntligen!!!! Förresten så är det inte fint väder vilket är störande. Men igår var det skit fint väder. Nu ligger jag i sängen men ska aldelles strax upp för att duscha och sånt . Bloggar lite senare.

Ny Ipod Touch! Men jättekonstigt jag kan ej skriva ett inlägg bara rubrik som ni ser!?

Hejsan! Nu är det Maj som ni vet. Förresten så fyller Alex år idag grattiis gumman hoppas du har en bra dag! Jag fyller också snart kom jag att tänka på. Fyller den 24 maj.                                                                                                                                     Idag vet jag inte vad jag ska göra. Vi får se vad som dyker upp.Men igår så var jag i bergsjö för att Rim, Salma, Lisa och jag skulle vara hos hamdi. Förstörat gick vi kortedala för att hyra filmer, vi hyrde The Eye, Kidulthood och Turn it eller minns ej vad den hette. Sen åkte vi till Lidl för att köpa massa godis och chips samt drickor. Sedan drog vi till pizzerian där vi köpte två pizzor. Sedan chilla vi hos hamdi oss till 11 :D. 

RSS 2.0